21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Δέματα Αγάπης» από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για μία ακόμη φορά «Δέματα Αγάπης» και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν την Παρασκευή, σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες που χρήζουν της απολύτου ανάγκης, εν όψει των Χριστουγέννων, εκτός από το καθημερινό Συσσίτιο.

Τα τρόφιμα προκειμένου να ανταποκριθούν εν μέρει στις δυσκολίες των καιρών μας, μοιράσθηκαν με διακριτικότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια από εθελοντές του συσσιτίου.

Περισσότερα Άρθρα

Μέτρα προστασίας από τον καύσωνα στον Δήμο Ναυπλιέων (έγγραφο)

O Δήμος Ναυπλιέων και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας  σας ενημερώνουν ότι την Παρασκευή 2 Αυγούστου και το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, λόγω προαναγγελίας καύσωνα  θα διατίθενται για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, κλιματιζόμενες αίθουσες στο ΚΑΠΗ  από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα καθώς και Γηροκομείο  Ναυπλίου.    

Η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου στηρίζει την πρωτοβουλία των Φίλων Υγροβιότοπου Ναυπλίου Νεας Κίου

Οι φίλοι του υγροβιότοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου μας καλούν την Κυριακή 10/5 στις 10.30 σε μία περιήγηση στις όχθες του ποταμού Ερασίνου, για να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Τόπος συνάντησης το περίπτερο στην παραλία της Νέας Κίου. Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας και για να τηρηθεί η αναγκαία απόσταση μεταξύ μας, όταν ο εκπρόσωπος του […]