13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Ερμιονίδας: Συμμετέχουμε στην απογραφή και υποστηρίζουμε το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην Ελλάδα

Η Απογραφή Γεωργίας – Κτηνοτροφίας θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικού ερωτηματολογίου προς τους αγρότες και κτηνοτρόφους, το οποίο θα συλλέγει στοιχεία σχετικά με τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις (τις καλλιεργούμενες εκτάσεις, τα εκτρεφόμενα ζώα), τα ειδικά χαρακτηριστικά τους (τις τεχνικές καλλιέργειας, τον τρόπο σταβλισμού των ζώων), καθώς και την απασχόληση του αγροτικού πληθυσμού σε αυτές.

Οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας θα ειδοποιηθούν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή – ΕΛΣΤΑΤ είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφωνικά από τον πιστοποιημένο Απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.

Το ερωτηματολόγιο μπορεί να συμπληρωθεί με 3 τρόπους:

1. Ατομικά, μέσω της Ψηφιακής Πύλης www.gov.gr και απαντώντας το,

2. Με προσωπική συνέντευξη με τη βοήθεια του Απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ σε δημόσιο κτίριο,

3. Σε ειδικές περιπτώσεις, με επίσκεψη στο σπίτι σας από τον Απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.

Καλούμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Ερμιονίδας να συμμετέχουν στη διαδικασία της απογραφής, διότι τα στοιχεία που θα συλλεχθούν είναι χρήσιμα και απαραίτητα για την χάραξη αγροτικής και οικονομικής πολιτικής τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε περιφερειακό και τοπικό.

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή στατιστικών στοιχείων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, www.statistics.gr, να στείλετε e-mail στο apografi_georgias@statistics.gr, ή να καλέσετε στο 210 300 1515.

Ο Αντιδήμαρχος

Αριστείδης Α. Μπίμπας

Περισσότερα Άρθρα

Αγρότης έβγαλε από σπίτι στα Λευκάκια 7 σκορπιούς

Ο αγρότης Άρης Τσιρίκος από τα Λευκάκια Ναυπλίου βρήκε σήμερα σε αγροτική οικία στο χωριό του ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά… επτά σκορπιούς!!! Οι σκορπιοί είχαν τρυπώσει κάτω από πέτρες σε αυλή σπιτιού και ο αγρότης γνωστός στην περιοχή για τις γνώσεις του στα ερπετά καλέστηκε για να τους βγάλει. Το τσίμπημα του σκορπιού που […]

«MasterChef»: Αυτή είναι η τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής (vid)

Το «MasterChef» είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον εδώ και μήνες, με το κοινό, τους χρήστες των social media και τις πρωινές εκπομπές να ασχολούνται μανιωδώς μαζί του. Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδάς, στον Ant1, «Το πρωινό», αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι μαγειρικής. Από τις […]