15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Ερμιονίδας: Τεχνικό Πρόγραμμα 2021

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου η πρώτη μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω Covid-19, Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2021 του Δήμου Ερμιονίδας.

Με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα, στο οποίο με ελάχιστα χρήματα αναλογικά με τις ανάγκες του Δήμου, ιεραρχήσαμε και διαχειριστήκαμε τα τεχνικά θέματα βάσει προτεραιοτήτων. Σίγουρα οι ανάγκες σε τεχνικά έργα και υποδομές δεν καλύπτονται από το Τεχνικό Πρόγραμμα ενός έτους, όμως με άριστη διαχείριση των τακτικών εσόδων του Δήμου, σε ορίζοντα τετραετίας θα έχουμε ολοκληρώσει αρκετά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της Ερμιονίδας.

Στόχος μας όμως είναι το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και άλλα χρηματοδοτούμενα προγράμματα (Φιλόδημος, Πράσινο Ταμείο, ΕΣΠΑ, κ.λπ.) στα οποία βασίζουμε την υλοποίηση μεγάλων έργων αναπτυξιακού κυρίως χαρακτήρα.

Με την επίτευξη τέτοιου είδους στόχων η Ερμιονίδα θα ακμάσει ακόμα περισσότερο και θα δώσει στα παιδιά μας το μέλλον που ονειρεύονται.

Γραφείο Δημάρχου

Περισσότερα Άρθρα

Η απουσία μέτρων πρόληψης μας οδήγησε στο τοπικό απαγορευτικό

Ανδρέας Πουλάς: Η απουσία μέτρων πρόληψης μας οδήγησε στο τοπικό απαγορευτικό Μόλις ένα μήνα μετά το απαγορευτικό που τέθηκε σε όλο τον νομό Αργολίδας, τέθηκε σε απαγορευτικό ο Δήμος Άργους – Μυκηνών με χθεσινή απόφαση της γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Το παράδοξο στην συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι τόσο η λήψη της, όσο τι έγινε από πλευράς […]

Πύργος: Σε 21 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων πραγματοποιήθηκε στην Ηλεία. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 24 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 21, κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών, τέσσερα άτομα για […]