19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Δωρεάν rapid test 12/5 και 15/5

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 την επόμενη εβδομάδα σε σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό πτ Κορίνθου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, σε σημεία του Δήμου.

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

την Τετάρτη 12 Μαΐου, στην Πλατεία Ο.Σ.Ε. Λουτρακίου και θα διενεργούν rapid test από τις 09:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

την Παρασκευή 14 Μαΐου, στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίων και θα διενεργούν rapid test από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Κωδικός Μετακίνησης: 1.

Περισσότερα Άρθρα

Διαμαρτυρία των Ρομά στο δρόμο Άργους – Νέας Κίου

Διάρκειας περίπου 5 λεπτών ήταν η διαμαρτυρία των Ρομά και το κλείσιμο του δρόμου Άργους – Νέας Κίου στο ύψος του Μπερτζελέτου, με αφορμή το περιστατικό στο Πέραμα και τον θάνατο του 20χρονου από σφαίρες αστυνομικών.

Σταθμούς επαναφόρτισης “στήνει” η ΔΕΗ

Η ΔΕΗ εξασφάλισε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου υπερταχυφορτιστών (HPDC) δημόσιας φόρτισης ΔΕΗ blue, μέσω του μηχανισμού χρηματοδότησης Connecting Europe Facility (CEF). Στο πλαίσιο του έργου, η ΔΕΗ blue προχωρά στην εγκατάσταση και λειτουργία συνολικά, 34 σημείων ταχυφόρτισης σε σταθμούς φόρτισης 2Χ150 kW, συνολικής ισχύος έως 300 kW.    Οι νέοι υπερταχυφορτιστές ΔΕΗ blue, θα τοποθετηθούν σε 13 […]