18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Ναυπλιέων: Από την Τρίτη 24 Μαρτίου οι φιλόζωοι θα μπορούν να προμηθεύονται τροφές ώστε να ταΐζουν τα αδέσποτα

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει ότι:

Η επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων για τα ζώα συντροφιάς έχει ήδη ενεργοποιηθεί μετράει αρκετές παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά στειρώσεις , αποπαρασιτώσεις, θεραπείες κλπ.

Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί συζητήθηκαν δύο θέματα:

1. Το τάισμα των αδέσποτων του Δήμου.
2. Η ανάγκη φιλοξενίας δεσποζόμενων ζώων σε περίπτωση ασθένειας και εισαγωγή στο νοσοκομείο του ιδιοκτήτη.

Για όσους γνωρίζουν η εγκατάσταση ταΐστρας αδέσποτων σε κάποια μέρη δεν είναι πολύ πρακτική και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται επικίνδυνη για την ασφάλεια των ζώων. Έτσι αποφασίσαμε ότι από την Τρίτη 24 Μαρτίου οι φιλόζωοι θα μπορούν να προμηθεύονται τροφές ώστε να ταΐζουν τα αδέσποτα.

Αν κάποιος πολίτης ιδιοκτήτης ζώου συντροφιάς ασθενήσει (κάτι που απευχόμαστε) και εισαχθεί στο νοσοκομείο το ζώο του μπορεί να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ιδιώτη με τον οποίο ο Δήμος συνεργάζεται.

Προσυνεννόηση απαραίτητη με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Λέντζο 6972257377 και τα μέλη της επιτροπής του Δήμου κυρίες Φωτούλα Μαστοράκη και Μαριβίλη Τσολάκου.

Περισσότερα Άρθρα

Ρύθμιση σε 120 δόσεις & με διαγραφή προσαυξήσεων 87% -Πότε ξεκινάει

Έως τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή η νέα ρύθμιση οφειλών προς τα Ταμεία, σε έως 120 δόσεις και με διαγραφή ως 87% των προσαυξήσεων, για οφειλέτες που δεν μπορούσαν να ενταχθούν στον Εξωδικαστικό, όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό » Στο Κόκκινο «, ο κ. Πετρόπουλος […]

Ο Πέτρος Δούκας για τα αδέσποτα στο Δήμο Σπάρτης

Σχετικά με αναρτήσεις για τα αδέσποτα στο Δήμο Σπάρτης: Καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως κάποιοι τα παρουσιάζουν! Φυσικά κανένα καταφύγιο δεν θα μπορούσε να είναι dogs paradise. Κάθε σκυλί περιορισμένο φυσικά δεν μπορεί να νοιώθει ευχάριστα! Αλλά έχουν υδρονέφωση, ταΐζονται σωστά, επιθεωρούνται από κτηνιάτρους κλπ. Μάλιστα αναθέσαμε τη περιποίηση των αδέσποτων στο Φιλοζωικό […]