15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Ναυπλιέων: Μεγάλη προσοχή από τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή και για όσο αυτά διαρκέσουν.

Αν δεν είναι εξαιρετικά αναγκαίο να αποφεύγονται οι μετακινήσεις.

Οι πολίτες  θα πρέπει να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους, Ιρλανδικές διαβάσεις και ρέματα, πεζοί ή με όχημα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

Σε κάθε περίπτωση θα μπορούν να επικοινωνούν με την  πολιτική προστασία του Δήμου Ναυπλιέων στον αριθμό 697 006 3832 και φυσικά με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό 199.

 

Περισσότερα Άρθρα

Στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα ο Πετρούνιας και η Σάκκαρη

Πλούσια είναι η δράση στο Τόκιο σήμερα Σάββατο (24/7) σε ό,τι αφορά τους Έλληνες πρωταθλητές. Στη μάχη ρίχνεται ο σημαιοφόρος Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), ενώ πρεμιέρα θα κάνει και η Μαρία Σάκκαρη, που αντιμετωπίζει την Ανέτ Κονταβέιτ στον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού Τουρνουά. Ο Παναγιώτης Γκιώνης στο πινγκ πονγκ κοντράρεται με τον Σέρβο Ζολτ Πέτο, ενώ […]

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Άλλο η συνάθροιση και άλλο η Θεία Κοινωνία

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για το εφετινό διαφορετικό Πάσχα, τις λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών στις εκκλησίες και όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο σε εκκλησίες στο Κουκάκι και την Κέρκυρα. «Η εκκλησία θυσιάζεται, δίνεται, οι άνθρωποι της εκκλησίας κάνουν πολλές φορές τα δικά τους» είπε ο κ. Ιερώνυμος, «αλλά αυτό το πνεύμα το λειτουργικό και το εκκλησιαστικό […]