20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κινηματογραφική εισβολή σε κατάστημα

Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δίκτυο καταστημάτων επισκευών και service κινητών, laptop και υπολογιστών της ired στον Πειραιά, όταν πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κατάφεραν και μέσα σ’ ένα λεπτό άδειασαν προθήκες και βιτρίνες, αρπάζοντας λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player

Όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της ired (www.ired.gr) στον Πειραιά Αλέξανδρος Πούπαλος οι διαρρήκτες έσπασαν με λοστό το κεντρικό ρολό του καταστήματος, καθώς και την γυάλινη πόρτα: «Είχαμε μια διάρρηξη στο κατάστημα που διαθέτουμε στον Πειραιά. Μπήκαν μέσα και άρπαξαν τα πάντα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πήραν όλα τα κινητά που είχαμε και κάθε είδους συσκευή που επισκευάζουμε. Οι 4 κάμερες που διαθέτουμε και είναι υψηλής ακρίβειας έχουν καταγράψει την κάθε τους κίνηση. Από τη φωνή που ακούγεται σε μια από αυτές, θεωρώ πως οι δράστες πρέπει να είναι αλβανικής καταγωγής».
«Είναι πέντε συνολικά άτομα. Ο ένας είναι έξω και κρατάει τσίλιες και οι υπόλοιποι μπήκαν μέσα με κουκούλες full face και πήραν τα πάντα. Το τρομερό είναι ότι, σύμφωνα με το υλικό, φαίνεται όλα να έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, από την στιγμή που παραβίασαν το ρολό της πόρτας. Από εκείνη την ώρα ξεκινά να χτυπά ο συναγερμός κι εκείνοι ανενόχλητοι συνεχίζουν της δουλειά τους λες και δεν τρέχει τίποτα. Σήκωσαν τα πάντα. Από την διάρρηξη πάθαμε τεράστια ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Για καλή μας τύχη δεν είχαμε μέσα κινητά πελατών για service. Τότε θα είχαμε μεγάλα μπλεξίματα. Πήγαν σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο μαγαζί, καθώς και στο ταμείο όπου αφαίρεσαν χρήματα».




Αν και η αστυνομία βρισκόταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά έξω από το κατάστημα ωστόσο άγνωστη παραμένει η διαδρομή που ακολούθησαν οι πέντε δράστες: «Η αστυνομία έπραξε απίστευτα γρήγορα. Ήταν έξω από το μαγαζί μέσα σε τέσσερα λεπτά κι όμως δεν τους πρόλαβε. Εκείνη την ώρα κοιμόμουν όταν έλαβα σήμα στο κινητό μου από το κέντρο λήψεων σημάτων που συνδέεται με τον συναγερμό που με ενημέρωσε για την διάρρηξη. Άνοιξα τις κάμερες και μόλις είδα τι ακριβώς είχε συμβεί έπαθα σοκ».

πηγη:protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ισόβια στον 39χρονο που σκότωσε, τεμάχισε & έκαψε τη φίλη του

Η ανατριχιαστική του απολογία ζωντάνεψε το μεσημέρι ένα φρικτό έγκλημα που πάγωσε τη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2018, όταν ο 39χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε το πτώμα της φίλης του για να εξαφανίσει τα ίχνη της και να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Τα ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που άκουσε στο Μικτό […]

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Συνελήφθη χθες (15.3.2020) στην περιφέρεια μας, ένας (1) ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε ο ανωτέρω να λειτουργεί καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.