14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δεκαεννέα κοινότητες έχουν εκκενωθεί προληπτικά στην Ηλεία λόγω της φωτιάς

Εντολή για την προληπτική εκκένωση δεκαεννέα κοινοτήτων της Ηλείας έχει δοθεί από χθες το μεσημέρι που εκδηλώθηκε η φωτιά στην περιοχή Ηράκλεια, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η πλέον πρόσφατη είναι η εντολή, στις 3 το μεσημέρι, για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας Φρίξα, λόγω του πύρινου μετώπου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από χθες μέχρι και σήμερα το μεσημέρι έχουν εκκενωθεί προληπτικά η Αρχαία Ολυμπία και οι κοινότητες Δήλιζα, Πεύκες, Άνω – Κάτω Λούβρο, Μουριά, Λινάρια, Καμμένα, Βίλλια, Χελιδόνι, Μιράκα, Πελόπιο, Πλάτανος, Καυκανιά, Ηράκλεια, Κοσκινά, Μάγειρα και Κλαδέο.

Περισσότερα Άρθρα

Παναγιώτης Νίκας: Δεν νομίζω ότι έχει μέλλον ο σαϊτοπόλεμος

Για παρεξήγηση των δηλώσεών του σχετικά με το έθιμο του σαϊτοπόλεμου μετά τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη στην Καλαμάτα έκανε λόγο μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6» ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας. «Τον Κώστα τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, γνωρίζω και την οικογένειά του. Φανταστείτε πόσο έχω συγκλονιστεί. Δεν βλέπω με αδιαφορία αυτό […]

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αυτό το διάστημα θα φέρει την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Οι χωρισμένοι σύντροφοι θα επανασυνδεθούν και οι ελεύθεροι θα βρουν μια νέα αγάπη! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Καλείστε στη νέα σας γνωριμία να είστε όσο μπορείτε πιο […]