15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδελφή μου» υποστήριξε η 75χρονη στην Κατερίνη

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 75χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την αδελφή της μέσα στο σπίτι τους στην Κατερίνη. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αναμένεται σήμερα το πρωί να απολογηθεί, καθώς ο δικηγόρος της ζήτησε επιπλέον χρόνο για να μελετήσει τη δικογραφία.

Η ηλικιωμένη στραγγάλισε με λουρί γυναικείας τσάντας την 73χρονη αδελφή της, με την οποία ζούσε μαζί. Η 75χρονη συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιώντας λουρί γυναικείας τσάντας της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Η ηλικιωμένη υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να σκότωσε την αδελφή της.

“Στο σπίτι μας στην Κατερίνη ήμασταν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε ούτε τα ανίψια μου, ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκότωσα την αδελφή μου, όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο. Μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα, την οποία είχα αφήσει στο δωμάτιο, είχα βάλει χρήματα. Θέλω να μου δείξετε την τσάντα για να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με τη νεκρή αδελφή μου και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Χθες, δεν φορούσε το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ και μετά το άλλαξε” είπε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον Alpha.

Κατερίνη

“Δεν θα πείραζα την αδελφή μου”

Η 75χρονη συνεχίζει να επαναλαμβάνει πόσο αγαπούσε την αδελφή της. Άλλωστε κάτοικοι της περιοχής και γείτονες των δύο αδελφών στην Κατερίνη επιβεβαιώνουν ότι είχαν καλές σχέσεις και δεν είχαν δώσει δικαιώματα με καβγάδες. “Στο σπίτι μας ήταν δύο πρόσωπα που έβλεπα για πρώτη φορά. Πάλεψα με το ένα πρόσωπο αλλά δεν ήταν η αδελφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδελφή μου. Ήθελαν να μου πάρουν τα χρήματα και θέλω να δείτε στην τσάντα αν είναι μέσα” ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 75χρονης από την Κατερίνη

Ο κ. Αργυρόπουλος, δικηγόρος της κατηγορούμενης, δήλωσε ότι “δεν έχει καμία επαφή πραγματικά με το περιβάλλον, το τι έχει γίνει. Δεν έχει καταλάβει τον λόγο που βρίσκεται εδώ. Όταν πήγε ο ανιψιός και τις βρήκε, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Καθόταν στον καναπέ μαζί με την αδελφή της. Λες και ήταν φυσιολογικό”.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 5χρονος Αλέξανδρος από την Κρήτη

Έδωσε τη δική του γενναία μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε ο μικρός Αλέξανδρος Χουρδάκης. Το 5χρονο αγόρι, με καταγωγή από την Κρήτη που ζούσε στον Καναδά με την οικογένειά του, άφησε δυστυχώς την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλους εκείνους που είχε “αγγίξει” με […]

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 5,7 εκατ. ευρώ σήμερα από τον ΕΛΓΑ

Αποζημιώσεις ύψους 5.708.203,81 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, σε 5.308 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Για την Αργολίδα το ποσό ανέρχεται στις 163.541,77 Ευρώ. Η πληρωμή αυτή αφορά κυρίως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος ζημιάς 2018 και 2019. Διευκρινίζεται ότι για το έτος ζημιάς 2018 και 2019 […]