15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Δεν πήγαινε άλλο…»: Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα που σκότωσε το γιο του

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πατέρας χτύπησε θανάσιμα τον γιο του, πάνω σε καυγά που είχανε.

Την ίδια ώρες ωστόσο, οι σοκαριστικές μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως ίσως να πρόκειται να μια προαναγγελθείσα τραγωδία, με την κατάθεση του πατέρα να κάνει λόγο ότι ο γιος είχε προχωρήσει αρκετές φορές σε βιαιοπραγίες κατά των μελών της οικογένειας στο παρελθόν.

«Μας χτυπούσε, και την μάνα του και εμένα» κατέθεσε στην αστυνομία ο πατέρας που σκότωσε τον γιο στην εξώπορτα του σπιτιού τους.

«Δεν πήγαινε άλλο», είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 63χρονος με τις πληροφορίες για επιθετική συμπεριφορά του γιου προς τους δύο γονείς να φέρνουν στο φως κρυφές πτυχές του δράματος της οικογένειας. Ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, ο πατέρας έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψή του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών. «Έχω κάνει τρία μπάι – πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», πρόσθεσε.

Χτυπούσε τη μητέρα του αποκαλύπτουν οι μάρτυρες
Μάρτυρας περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς του.

Όπως είπε ο μάρτυρας, ο πατέρας άγγιξε τα όριά του, καθώς ο 32χρονος επιτέθηκε πάλι στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο πατέρας να στρέψει την καραμπίνα προς αυτόν και να τον σκοτώσει. «Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο ίδιος.

«Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε: »Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος. Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος”, εκτίμησε ο Θ.Ι. και πρόσθεσε: «Ήταν φίλος μου, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος ούτε δολοφόνος. Αλλά η αγανάκτηση πολλά κάνει».

Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η μητέρα του 32χρονου και σύζυγος του δράστη, όσο και η κόρη του.

Είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά
Όπως αναφέρει το GRTimes, επικαλούμενο τα όσα λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ο γιος τα τελευταία χρόνια φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας γείτονας και φίλος του δράστη, ο κ. Θ. Ιορδάνου, δήλωσε ότι γνωρίζει την οικογένεια εδώ και χρόνια και πως ο γιος ήταν και χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προκαλεί συχνά επεισόδια στο σπίτι, στο οποίο εκτός από τον 63χρονο πατέρα με τη σύζυγο του, ζούσε και η νεότερη κόρη της οικογένειας με τον άνδρα της, που φέρεται να έχουν και παιδί.

Σήμερα, λοιπόν, «ο γιος άρχισε να μαλώνει για άλλη μια φορά με τη μητέρα του στο σπίτι, την οποία έχει χτυπήσει στο παρελθόν, όπως και τον πατέρα του», αναφέρει γείτονας.

YouTube player

 

Ο πατέρας εκείνη την ώρα ήταν εκτός και μόλις έμαθε για το επεισόδιο επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί άρχισε ένας νέος «γύρος» με φωνές και οργή, με τον 32χρονο γιο να επιτίθεται στον πατέρα του χτυπώντας τον και στο πρόσωπο (σημ. ο πατέρας μετά τη σύλληψη του από την αστυνομία, έφερε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο), με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αναφέρει το τοπικό μέσο.

Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι πληροφορίες από τους περίοικους, ο πατέρας που φοβόταν για τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε έξω τον γιο του, πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές, με τη μια να τον βρίσκει στο κεφάλι ή κοντά σε αυτό, σκοτώνοντας τον.

Σοκαρισμένη η οικογένεια
Σοκαρισμένα τα μέλη της οικογένειας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

«Είχε αγανακτήσει. Δεν ήθελε να συνεχιστεί άλλο αυτό και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο γιος του θα μπορούσε να κάνει κακό στη μάνα του, ή στην αδελφή του, ή σε άλλο μέλος της οικογένειας», επισήμανε μια γειτόνισσα στο GRTimes.

Ο πατέρας, με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψη του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, λίγο πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

YouTube player

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Η ενημέρωση της Κυβέρνησης LIVE

Ενημέρωση αυτή τη ώρα των πολιτικών συντακτών από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη. Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελών Live | Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη. Gepostet von Ελληνική Κυβέρνηση am Montag, 16. März 2020

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου συμμετέχει στην γενική απεργία στις 9 Νοέμβρη

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Την ώρα που 7 στους 10 εργαζόμενους  έχουν κόψει αρκετά βασικά  είδη διατροφής , το 47% πιστεύει  ότι δύσκολα θα ανταπεξέλθει τον χειμώνα λόγω της ακρίβειας και το ετήσιο κόστος για το ρεύμα έχει ξεπεράσει τους δύο μηνιαίους μισθούς, οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια έχουν στήσει πάρτι κερδών. Η κατάσταση με τις […]