18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ: 142η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο – Mόνο με ραντεβού

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”  διοργανώνει τη 142η τακτική εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 από 4:30μμ έως 7:30μμ στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στη ΝΕΑ ΚΙΟ.

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID 19.
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 6936 975 219.

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονωϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος.  Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

“Προσέφερε αίμα και κράτησε τον κόσμο ζωντανό”

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας και όχι μόνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr.

Για άμεση ενημέρωση κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebοok: https://www.facebook.com/desmoiaimatos

 

Περισσότερα Άρθρα

Ενημέρωση των συνταξιούχων της ΔΕΗ στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στα πλαίσια του προγράμματος δράσεων και ενημέρωσης από κλιμάκιο του Δ.Σ., καλεί όλους τους συνταξιούχους του ομίλου ΔΕΗ και όλα τα μέλη του συλλόγου στα Εργατικά Κέντρα της Περιφέρειας: Στο Εργατικό Κέντρο Κορινθίας τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 9.30πμ Στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 6μμ […]

Πώς να χάσετε τα κιλά του Πάσχα χωρίς στερήσεις

Οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν παρελθόν, το ίδιο και ο χειμώνας κατά τη διάρκεια του οποίου βάλατε κάποια περιττά κιλά! Με το καλοκαίρι να βρίσκεται πλέον “προ των πυλών”, ο χρόνος που σας απομένει για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας είναι σημαντικά περιορισμένος…. όχι όμως και οι πιθανότητες […]