18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Υποστηρικτής της παρανομίας και της ατιμωρησίας ο κος Λάμπρου

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά ο αγαπητός κος Λάμπρου «τρέχει και δε φτάνει», αφού δεν είναι όλα τα θέματα πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Με ανάρτησή του χθες στο διαδίκτυο, παρουσιάζει για ψηφοθηρικούς λόγους και για εντυπωσιασμό, ως εκδικητική και αυθαίρετη την ενέργεια της ΔΕΥΑΕΡ για διακοπή παράνομης σύνδεσης. Η ενέργεια αυτή της ΔΕΥΑΕΡ είχε και έχει μοναδικό σκοπό την εξάλειψη της παρανομίας και την επιβολή προστίμων στους παραβάτες.

Κύριε Λάμπρου, σας έχουμε επισημάνει πολλές φορές πως εμείς η ΔΕΥΑΕΡ και στο σύνολό της η δημοτική Αρχή πορευόμαστε με διαφάνεια, εντιμότητα και αλήθεια.

Άραγε εσείς, χρόνια τώρα σε αυτό το στερέωμα, έτσι πορεύεστε;

Τα πρακτικά της εν λόγω ενέργειας υπάρχουν στην Υπηρεσία μας και περιγράφουν αναλυτικά με επίσημα στοιχεία την παράβαση (διαπίστωση παράνομης σύνδεσης, απόφαση άμεσης διακοπής και κατάσχεσης υδρομέτρου, καθώς και την πρόταση επιβολής προστίμου και λοιπών επιβαρύνσεων που προκύπτουν από αυτή).

Αυτή είναι η αλήθεια και όχι οι ανακρίβειες που αναφέρθηκαν σκόπιμα και αυθαίρετα.

…τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στην επικείμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ

εκ της διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Περισσότερα Άρθρα

Εορταστική ατμόσφαιρα και παιδικά χαμόγελα με την βοήθεια της χαρισματικής ηθοποιού Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ναύπλιο

Η πλατεία τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, πλημμύρισε με φωνές και παιδικά χαμόγελα με την βοήθεια της χαρισματικής ηθοποιού Κάρμεν Ρουγγέρη, που μας μετέφερε σε έναν φανταστικό κόσμο με το υπέροχο παραμύθι της, ενώ προηγουμένως η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων και παιδικές χορωδίες χάρισαν υπέροχες μουσικές μελωδίες σε μικρούς και μεγάλους που γέμισαν τον χώρο […]

Λεοντάρι | Μουσικοχορευτική Παράσταση για τα 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισίας σας προσκαλεί το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 και ώρα 21.00 στην πλατεία Λεονταρίου, στη μουσικοχορευτική παράσταση με τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου της Νέας Κίου Αργολίδας, με το μουσικό συγκρότημα του κ. Μπιλίση και τους Ανάδρομους σε περίτεχνους χορούς της Ανατολίας και αθάνατα Σμυρνέικα τραγουδά. Επίσης θα πραγματοποιηθούν: Ομιλία του […]