15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Καμπόσος: «Ο κ. Χειβιδόπουλος φοβάται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα»

Ο Δήμαρχος ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην κοπή της πίτας της παράταξης μας ο κ. Χειβιδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα βρεθεί πλήθος κόσμου και είναι προφανές ότι «τον έχει λούσει» ήδη κρύος ιδρώτας. Καταρχάς είμαστε βέβαιοι ότι η πρόβλεψή του θα επιβεβαιωθεί, αλλά του συνιστούμε ψυχραιμία και να διαχειριστεί τον φόβο, που του δημιουργεί η όλο και αυξανόμενη ανταπόκριση των πολιτών στην παράταξή μας σε συνδυασμό με την εμφανή πλέον αδυναμία κατάρτισης από μέρους του συνδυασμού που γίνεται όλο και πιο ηχηρή…

Για εμάς η εμπιστοσύνη του κόσμου αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και υποχρέωση να φανούμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας απέναντί του. Με γνώμονα αυτή την ευθύνη θα πορευθούμε συνεχίζοντας να υλοποιούμε μεγάλα έργα αλλά και να στεκόμαστε αρωγοί στις ανάγκες των δημοτών μας, αφουγκραζόμενοι στο σύνολό της την κοινωνία από άκρη σε άκρη του Δήμου μας, χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις  και διαιρέσεις.

Η ολιγομελής παράταξη του κ. Χειβιδόπουλουξεκίνησε την πορεία της εκ γενετής με μια παραδοξότητα , όπως ο ατυχής τίτλος της «Δυνατή Πόλη ξανά»,η οποία όμως μαρτυρά ότι αγνοεί και περιφρονεί το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Άργους Μυκηνών και κυρίως τις πόλεις και τα χωριά εκτός του Άργους. Επέλεξε επίσης εξ αρχής να εκδίδει ανακοινώσεις για ήσσονος σημασίας θέματα βάλλοντας αποκλειστικά κατά της παράταξής μας και του κ. Δημάρχου. Μέχρι σήμερα καμία πρόταση δεν έχει κάνει, αντίθετα μόνο κούφιες καταγγελίες.

Δυστυχώς όμως κρίνει εξ ιδίων ο κ. Χειβιδόπουλοςκαι μπερδεύεται… Ξεχνάει ότι  στις μέχρι σήμερα ολιγομελής πολιτικές του συγκεντρώσεις το βασικό του ακροατήριο είναι οι υπάλληλοι της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας, πολλοί εκ των οποίων δεν είναι και δημότες του Δήμου μας, αλλά κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία τους για να γεμίσουν τα άδεια καθίσματα, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και πάλι δεν επιτεύχθηκε. Ειδικά δε η τελευταία πολυδιαφισμένη του εκδήλωση ήταν σκέτος κόλαφος για εκείνον. Το φωτογραφικό υλικό είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Αντιλαμβάνεται ότι η πτώση στις προσεχείς εκλογές, εφόσον συμμετάσχει , θα είναιγια εκείνον παταγώδης και σίγουρα και κάτω από το 12% που του δίνουν δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Θα πρέπει να καταλάβει πως όσο και να προσπαθούν με ψέματα και άστοχες κατηγορίες εναντίον του Δημάρχου, αυτός και τα φερέφωνά του, θα λάβουν από τους δημότες μας τις απαντήσεις που τους πρέπουν.

Όπως και ο ίδιος γνωρίζει ως «δημοκράτης» οι πολίτες δεν απαντούν στις δημοσκοπήσεις με το πιστόλι στον κρόταφο ούτε και ψηφίζουν κατ’ αυτό τον τρόπο. Οπότε του συνιστούμε να κάνει υπομονή και να αφήσει την δημοκρατία να λειτουργήσει.

Εγκαλεί την δημοτική αρχή για ευθύνες που του αναλογούν, υπό την ιδιότητά του ως αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας δέκα σχεδόν χρόνια και έχοντας διαχειριστείτεράστια κονδύλια που θα μπορούσαν να δοθούν στις επιχειρήσεις και να τονώσουν την επιχειρηματική κίνηση του νομού. Επιδιώκει να φορτώσει στην δημοτική αρχή συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βίωσε όλη η χώρα και ηθελημένα αγνοεί ότι επέλεξαν την πρωτεύουσα του Δήμου μας μεγάλες και επώνυμες εταιρείες για να ανοίξουν στην πλατεία τα καταστήματά τους.

Θα προτείναμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη να ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα της Αργολίδας και να μην αναλώνεται σε πολιτικάντικες φανφάρες, με στόχο την προσωπική του πολιτική επιβίωση.

Ας αφήσει λοιπόν την μικροπολιτική και ας καθαρίσει τα ρέματα, ας φροντίσει από τώρα για τα κουνούπια , ας προβλέψει για τους μαθητές που άφησε στο δρόμο και ας ασχοληθεί επιτέλους με τα καθήκοντά του, στα οποία  φάνηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί.

Όχι άλλα ψέματα κ.Χειβιδόπουλε, ξέρουμε ότι έχετε ταλέντο αλλά μην το παρακάνετε….γιατί οι αλήθειες θα σας πονάνε όλο και περισσότερο!!!

 

Περισσότερα Άρθρα

Φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με την παρουσία εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων από όλους τους Νομούς και εκπροσώπων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου. Όπως δήλωσε ο κ.Νίκας “Συνεργαστήκαμε και συμφωνήσαμε να προχωρήσει ταχύτατα η διαδικασία κατασκευής των δικτύων για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όλοι οι Νομοί της Περιφέρειάς […]

Τα αποτελέσματα του 3ου Δρόμου Καραθώνας στο Ναύπλιο

141 αθλητές τερμάτισαν στον 3ο Δρόμο Καραθώνας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Ναύπλιο. Τα αποτελέσματα του αγώνα: Rank Gender BIB Name YOB Club START (ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ) FINISH 1 Male 349 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ 1992 PAPACHRISTOS RUNNING TEAM 08:05:01 0:33:08.810 2 Male 732 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ 1982 08:05:16 0:33:17.160 3 Male 793 […]