18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Καμπόσος: Τί είπε για την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών (vid)

Για τα περιοριστικέ μέτρα και την ένταξη του Δήμου Άργους Μυκηνών στις κόκκινες περιοχές μίλησε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος στο Super TV και στην εκπομπή “Πελοπόννησος Σήμερα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 6 το πρωί του Σάββατο 20 Φεβρουαρίου – έως και την Δευτέρα 1η Μαρτίου- στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου “κόκκινο”, εντάχθηκε ο Δήμος Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα καθώς παρατηρείται αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου όσον αφορά την διασπορά του νέου κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο “κόκκινο” για το πιο πάνω χρονικό διάστημα επίσης εντάχθηκαν οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Σοκαριστικές εικόνες από θανατηφόρο τροχαίο – Αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή με τουλάχιστον δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα τα οποία μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και μία μηχανή. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή […]

Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία : Αιολικά στην Άνδρο – Όταν καταργείται κάθε επιστημονική λογική

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία καταγγέλλει την καταστρατήγηση κάθε έννοιας προστασίας και πρόληψης ζημίας του προστατευόμενου Σπιζαετού κατά την αδειοδότηση Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στο νησί της Άνδρου. Διάτρητες ορνιθολογικές μελέτες αποτέλεσαν τον δούρειο ίππο για να δοθεί το πράσινο φως στην κατασκευή δύο ΑΣΠΗΕ με 11 ανεμογεννήτριες στη νότια Άνδρο. Συγκεκριμένα, οι ΑΣΠΗΕ […]