15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κατσίλας: «Θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στον τόπο μου»

Με τιμή ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημήτρη Κωστούρου, τον οποίο και ευχαριστώ, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» ως Σύμβουλος της Κοινότητας Πουλακίδας.

Καθοριστικό κριτήριο υπήρξε η εμπιστοσύνη μου στην αποδεδειγμένη διάθεσή του για προσφορά, στην εμπειρία και τη γνώση που έχει αποκομίσει αυτά τα χρόνια ως Δήμαρχος.

Θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στον τόπο μου. Είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος μας να έχει μια διοίκηση με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Δημήτρης Κωστούρος είναι αυτός που απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί!

Θα εργαστώ στο πλευρό τουγια ένα καλύτερο αύριο.

 

Με εκτίμηση,

Κατσίλας Δημήτριος

Περισσότερα Άρθρα

Περιοδεία Ανδριανού σε Ήρα, Νέο Ηραίο, Σταθέικα, Καρυά, Αγριλίτσα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός περιόδευσε την Τετάρτη σε Ήρα, Νέο Ηραίο, Σταθέικα, Καρυά, Αγριλίτσα, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες για τα ζητήματα που απασχολούν την Αργολίδα.

Ο Παναγιώτης Νίκας απόψε στην Μεσσήνη συζητάει με γυναίκες

Σήμερα, Τρίτη 07 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλη την Περιφέρεια, θα βρίσκεται στη Μεσσήνη, στην Κεντρική Πλατεία, καφετέρια “Το Νησί“, όπου θα συναντηθεί με γυναίκες της περιοχής, για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, αλλά και τις λύσεις που μπορεί να δώσει σε […]