18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κρίγγος: Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις

Δεν κρύβει την χαρά του ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αναβάθμιση δυο γηπέδων σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα. Αισθάνεται δικαιωμένος διότι ότι οι επίμονες προσπάθειες έπιασαν τόπο και ο ίδιος ανταποκρίθηκε στην δέσμευση που είχε δώσει δυο χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και όσους βοήθησαν για την ένταξη των έργων αυτών.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει :

«Από τις χαρούμενες στιγμές στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτές που οι στόχοι επιτυγχάνονται. Αυτές με τη δημοτική μας αρχή, παρά τις αντίξοες συνθήκες, είναι πολλές. Μια εξ αυτών  ήταν και πριν λίγες ημέρες, όταν ενημερώθηκα ότι οι προσπάθειες μας για την ένταξη δυο μεγάλων αθλητικών έργων, του γηπέδου Νέας Κίου και Δαλαμανάρας συνολικού προϋπολογισμού 728.067, 38, έπιασαν τόπο και δρομολογήθηκε η υλοποίηση τους.

Η ικανοποίηση που ένιωσα ακόμα μεγαλύτερη διότι δεν αθέτησα το λόγο που έδινα πριν δυο χρόνια περίπου στο διοικητικό συμβούλιο του Αργοναύτη Νέας Κίου όπου εκπροσωπούσα το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο. Είχα δεσμευτεί πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις διπλα στο Δήμαρχο να κάνουμε αυτό το όνειρο για νέο γήπεδο, εκεί που κάποτε διέπρεπε ο Αργοναύτης αλλά και ο ΑΟΚ επί της παραλιακής οδού, πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ονειρεύτηκαν μαζί μας και πίστεψαν σε αυτό το στόχο. Ευχαριστούμε αυτούς που μας βοήθησαν. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος έχει σκύψει σε όλα τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και κυρίως της υποχρηματοδότησης των προηγούμενων ετών. Ευχαριστώ Χριστίνα.

Δημήτρης Κρίγγος

Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα οι αποφάσεις για γυμνάσια και λύκεια

Ημέρα αποφάσεων για τη λειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων είναι η σημερινή, καθώς η ομάδα των λοιμωξιολόγων θα εισηγηθεί τις αποφάσεις της στην κυβέρνηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το άνοιγμα την 1η Φεβρουαρίου, αφού, σύμφωνα και με τους ειδικούς, η λειτουργία των σχολείων αποτελεί προτεραιότητα. Όπως άλλωστε έχει υπογραμμίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος […]

28 εκατ. για δαπάνες των Σχολείων – Πόσα παίρνει ο κάθε δήμος της Αργολίδας

Την 21η Νοεμβρίου δημοσιεύθηκε η αριθμ.82856/21.11.2019 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Π. Θεοδωρικάκου, με την οποία κατανέμονται, από τους ΚΑΠ των Δήμων, 28.000.000,00 ευρώ σε όλους τους Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους. Όπως θα δείτε αναλυτικά και στον πίνακα που ακολουθεί, ο δήμος ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ […]