18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Σφυρής: Αποδεικνύεται περίτρανα το μέγεθος της συκοφαντίας σας και της πολιτικής σας γύμνιας

Η ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Ερμιονίδος Δημήτρη Σφυρή:

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδος Δημήτρης Σφυρής ξεκινάει να δίνει τις πρώτες απαντήσεις του στα “ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ” & τα ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ που του καταλογίζουν ο Γιάννης Γεωργόπουλος και τα μέλη της Δυνατής Ερμιονίδας με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δυστυχώς για εσάς τα γραπτά μένουν και με αυτά αποδεικνύεται περίτρανα το μέγεθος της συκοφαντίας σας και της πολιτικής σας γύμνιας αφού συστηματικά πλέον προσπαθείτε με τέτοιες πρακτικές περί ανύπαρκτων έργων να κοροϊδέψετε και να χειραγωγήσετε τους δημότες για ψηφοθηρικούς λόγους.

Όμως ο σοφός λαός γνωρίζει ότι εμείς υλοποιήσαμε έργα, που εκκρεμούσαν για χρόνια, βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής του και δε θα επιτρέψει σε εσάς και τους συνεργάτες σας για άλλη μια φορά να πετύχετε το στόχο σας.

Οι απαντήσεις είναι στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Ανδριανός στην εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών που αφυπηρέτησαν στην Αργολίδα

Είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στην ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Βουλευτικό για την τιμητική βράβευση των αφυπηρετήσαντων εκπαιδευτικών στην Αργολίδα. Στον σύντομο χαιρετισμό μου μεταξύ άλλων επεσήμανα τα εξής: “Θέλω πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους διοργανωτές αυτής της ωραίας εκδήλωσης – την Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και […]