19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Εκτενής καθαρισμός της Συνοικίας της Πρόνοιας

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού στη Συνοικία της Πρόνοιας προχώρησαν οι Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων. Δρόμοι, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι και άλλα σημεία, καθαρίστηκαν σχολαστικά, με τη δράση να απλώνεται σε μια πολύ μεγάλη ακτίνα περιμετρικά της περιοχής.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν τον γενικότερο καθαρισμό  με το κόψιμο των ξερών χόρτων με χορτοκοπτικό μηχάνημα, τη συντήρηση του πρασίνου, το μάζεμα των σκουπιδιών και την αποκομιδή τους τόσο με φυσητήρες όσο και με την ειδική ηλεκτρική σκούπα.

Η καθαριότητα του Δήμου μας αποτελεί βασική προτεραιότητα και η μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με ανάλογες δράσεις το επόμενο διάστημα για έναν ομορφότερο, φωτεινότερο και καθαρότερο Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που βρέθηκε στα σημεία των εργασιών έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κύκλος της καθαριότητας δεν κλείνει ποτέ. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε την καθημερινή προσπάθεια για να είναι ο Δήμος μας πιο καθαρός και πιο λειτουργικός. Δήμος και Δημότες μια γροθιά, φροντίζουμε τον τόπο μας».

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο “ΔΑΝΑΟΣ” για τον θάνατο της Παναγιώτας Λαυκιώτη

Χθες αποδήμησε εις Κύριον, μετά από επιδείνωση της υγείας της η αγαπητή σε όλους μας και επί δεκαετίες π. γραμματέας της βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας, Παναγιώτα (Νώτα) Λαυκιώτη το γένος Φαλίδα. Το άγγελμα της αποδημίας της, γέμισε θλίψη όλα τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη του Δ.Σ. και του Συλλόγου, αφού η θανούσα ήταν […]

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (19.6.2023) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 37χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -4- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) […]