20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος κεκλεισμένων των θυρών

Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 11 Ιουνίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις διατάξεις, σε συνδυασμό και με την υπ’ αριθ. 163/29- 5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τα παρακάτω θέματα:

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2020 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί χορηγήσεως άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος

3. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: “Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Άργους στο βόρειο τμήμα και επί του Ο.Τ. Γ. 286, έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου πόλης επί του ίδιου Ο.Τ. και θέσπιση – δημιουργία ειδικών όρων δόμησης για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης του Άργους” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

4. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: “Εκπόνηση πολεοδομικών μελετών (πράξεων αναλογισμού κ.λ.π.) περί διανοίξεων δημοτικών οδών εντός του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Άργους” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

5. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: “Μελέτη διαχείρισης για την ολοκλήρωση της παραχώρησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών του άλσους Κεφαλαρίου” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: “Μελέτες για την αύξηση του συντελεστή ύψους του νοτίου σχεδίου πόλης Άργους” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

7. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: “Εκπόνηση μελετών για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την μετατροπή του Διοικητηρίου της Δ.Ε. Κουτσοποδίου σε Πολυλειτουργικό Πολιτιστικό Κέντρο και ΚΕΠ” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Λέρνας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

9. Περί τροποποιήσεως του σχεδίου πόλεως Άργους στο Ο.Τ. 40 και στην οδό Θεοφανοπούλου στο Άργους μετά από άρση απαλλοτρίωσης, λόγω ρυμοτομίας – εισηγητής ο κ. Π. Παπαϊωάννου.

10. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής των κάτωθι έργων: α)Άμεση αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Λυρκείας και β)Επισκευή – στατική ενίσχυση δημοτικού σχολείου Δαλαμανάρας – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

11. Επί του από 29-5-2020 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Ωδείο» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

12. Επί των: υπ’ αριθ. Πρωτ. 502/10-1-2017, 21644/21-9-2017, 26048/7-11-2017 και 839/4- 1-2019 αιτήσεων της κ. Λαγού Αικατερίνης, μετά από παραπομπή του σχετικού θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών με την υπ’ αριθ. 295/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και μετά την έκδοση των υπ’ αριθ. 247/2017, 50/2018 και 164/2019 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου – εισηγητής ο κ. Π. Σχοινοχωρίτης και

13. Περί ονοματοδοσίας του αύλειου χώρου των Δημοτικών στρατώνων Καποδίστρια σε «Πλατεία Θυσίας Προσκόπων Αιδινίου» – εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος

Περισσότερα Άρθρα

Παρατείνεται έως τις 11 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία. Η παράταση δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών προς διευκόλυνση των πολιτών, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογουμένους, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) απάντησε σε […]

Πυροβολισμοί ΤΩΡΑ στην Πάτρα – Ένας τραυματίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, εξαιτίας επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της διασταύρωσης για Αγία Σοφία. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένα άτομο έχει τραυματιστεί και βρίσκεται πεσμένο στο έδαφος, ενώ στην περιοχή σπεύδει η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως για τους πυροβολισμούς αναζητούνται δύο […]