17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διάκριση για τον Γιώργο Σαρρή

Μεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Σαρρή που εκλέχθηκε Α’ Αντιπρόεδρος στο Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας.

Από την πρώτη μέρα μάλιστα της ανάληψης των καθηκόντων του έδειξε το πνεύμα που τον διακατέχει: εγκρίθηκε η χορήγηση εφ’ άπαξ χρηματικού βοηθήματος το οποίο και παραδόθηκε από τονίδιο σε πολύτεκνο Αρχιφύλακα, μέλος της Ένωσης ο οποίος πρόσφατα απέκτησε τέταρτο τέκνο.

Ο Γιώργος Σαρρής κοσμεί με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο-νίκης του Δημήτρη Καμπόσου όντας υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα του δήμου ‘Αργους-Μυκηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για την κόλαση που ζούσε η 19χρονη

Σημαντικές όσο και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση της κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η 19χρονη πραγματοποιούσε μόνο κοντινές αποστάσεις μέχρι δηλαδή μέχρι την καφετέρια της περιοχής και πάντα υπό την επίβλεψη του 39χρονου ο οποίος δεν την άφηνε ποτέ να μιλήσει στους γείτονες απειλώντας την με […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Πέντε κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα !

Ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα στην Αργολίδα, με την ανακοίνωση πέντε κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ. Από τα 346 επιπλέον κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τα 318 είναι εγχώρια κρούσματα, και τα 23 συνδέονται με γνωστές συρροές. Για ακόμη μία φορά πρώτη είναι η Αττική με 210 κρούσματα. Αναλυτικότερα οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα κρούσματα: – 25 κρούσματα κατά […]