14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης κορονοιού στην Π.Ε.Αργολίδας

Σε διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης κορονοιού υπεβλήθησαν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με τη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος για μοριακή ταυτοποίηση SARS CoV 2. ?

Εξετάστηκαν περίπου 150 άτομα σε εθελοντική βάση στα πλαίσια προληπτικού ελέγχου ενώ τη δειγματοληψία διενήργησε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, ΚΟΜΥ Αργολίδας, στο κεντρικό κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας.


Όπως επεσήμανε ο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος: «Είναι αναγκαία η διασφάλιση τόσο της υγείας των εργαζομένων μας όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα με υπευθυνότητα και προσοχή!». 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας στο Ξυλόκαστρο

Την Kυριακή 27/01 στις 19:00, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, βρέθηκε στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συνομιλήσει τόσο με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, όσο και με κατοίκους της, σχετικά με τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ […]

Καιρός: Στα «κόκκινα» ο υδράργυρος – Η περιοχή που ξεπέρασε τους 40 βαθμούς

Στα «κόκκινα» σήμερα ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει ακόμη και τους 40 βαθμούς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Meteo στο Διόν Πιερίας η μέγιστη θερμοκρασία ήταν 40,3 βαθμοί. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες. Υψηλές θερμοκρασίες και τις επόμενες ημέρες […]