19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διαγράφηκε από την παράταξη Κωστούρου ο Μπαρού

Η παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», μετά από πρόταση του, αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή του μέλους της παράταξης μας και Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Δήμαρχο και την παράταξη στην ως άνω απόφαση ήταν ότι οι ενέργειες και η συμπεριφορά του δεν συνάδουν με τις αρχές, τα πιστεύω και τις πρακτικές της Δημοτικής μας παράταξης, καθώς επανειλημμένα και κατ’ εξακολούθηση επιδεικνύει ασέβεια, κάτι που δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται ανεκτό.

Ο συνδυασμός «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» συνεχίζει ενωμένος με απόλυτη συνοχή και συνεργασία, με στόχο να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή τύχη στις επιλογές του.

 

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

«ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Περισσότερα Άρθρα

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Η πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών μας αφορά όλους

Η σημερινή δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ… Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, πρόεδρος στο Κέντρο Ερευνών […]

Παύλος Χρηστίδης: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει χάσει την επαφή της με την πραγματικότητα

Στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι με τους Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη και Ηρώ Ράντου στον ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο Παύλος Χρηστίδης. Σχετικά με το ζήτημα της ακρίβειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από την Κυβέρνηση ανέφερε ότι: Η κοκορομαχία που έχει στηθεί με το ΣΥΡΙΖΑ δεν ωφελεί πουθενά και δεν […]