17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διαγωνισμός Τραγουδιού 2021 ΚΑΡΑΟΚΕΜΑΝΙΑ

O «Διαγωνισμός Τραγουδιού 2021 ΚΑΡΑΟΚΕΜΑΝΙΑ» που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2021, πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Δημήτρης Μαυρογένης και η Αλεξία Χιώτη.

Την Κριτική Επιτροπή αποτελούσαν οι : Μιχάλης Παπασωτηρίου (μουσικός), Έλσα Νίκα (τραγουδίστρια), Ιωάννης Ιορδάνογλου (μουσικός).

Οι νικητές ήταν δύο. Έτσι το έπαθλο των 500 ευρώ μοιράζονται οι Ηλίας Κατσαγούνος και Γ. Δημητρόφ. Επίσης η εταιρεία NEXT RECORDS HELLAS προσφέρει στους νικητές ένα cd-cingle.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι μουσικές βραδιές της ΚΕΔΑΜ συνεχίζονται…

Συνεχίζονται οι Μουσικές Βραδιές που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Άργους Μυκηνών. Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου στην Ήρα θα τραγουδήσει ο Γρηγόρης Μπεκιάρης. Στις 4 Σεπτεμβρίου στις Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος,  το Μουσικό Σχήμα ¨Κάτι παίζει¨ θα παρουσιάσει τη συναυλία «Όπου Γιώργος και μάλαμα». Ώρα έναρξης 9 μ.μ. Στις 5 Σεπτεμβρίου στο Μαλαντρένι […]

Μια ωδή στην ερμιονίτικη παράδοση | Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Με μεγάλη μας χαρά, δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό, έτσι όπως ο φακός αποτύπωσε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα μας, που έφερε τον τίτλο: “Μια ωδή στην ερμιονίτικη παράδοση” και έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ερμιόνης την ογδόη Αυγούστου του 2021.    Ίσως πρόκειται για την πιο σημαντική εκδήλωση – παρουσίαση της ομάδας […]