18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διακοπή νερού σε Κρανίδι και Κοιλάδα λόγω βλάβης και εργασιών αποκατάστασης

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προβλήματος του αντλητικού συγκροτήματος (2η κίνηση) στη θέση Γκούρι Βιτόριζα έχει πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στις εκτός σχεδίου περιοχές των Κοινοτήτων Κρανιδίου (Αυλώνα, Αρτίκι, Μιλίντρα, Κάμπος, Περιφερειακός, Άγαλμα Μητέρας) και Κοιλάδας.

Οι εργασίες αντικατάστασης του αντλητικού συγκροτήματος θα ξεκινήσουν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και υπολογίζεται ότι η υδροδότηση θα επανέλθει σταδιακά μετά τις 6 μ.μ. της Τρίτης 26-02-2019.

Σας παρακαλούμε να προμηθευτείτε τις απαραίτητες ποσότητες νερού που θα καλύψουν τις ανάγκες ύδρευσης σας και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιές στην Ελλάδα: Η ΕΕ στέλνει 9 αεροπλάνα, 700 πυροσβέστες και 100 οχήματα

«Η συνολική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα ανέρχεται σε 9 πυροσβεστικά αεροπλάνα, 700 διασώστες και 100 οχήματα» ώστε η χώρα να καταφέρει να περιορίσει τις φωτιές», τονίζει ο επίτροπος για τη διαχείριση Κρίσεων, Γιάνες Λέναρτσιτς με μήνυμά του στο twitter. Ο Λέναρτσιτς αναφερόμενος στη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις φωτιές στην Ελλάδα […]

Ανοιχτά Γυμνάσια και στην Αττική – Επιστροφή στο click away εισηγείται η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί καταλήγουν σε ένα νέο μοντέλο lockdown προσαρμοσμένο στην ιδιαίτερη περίπτωση της Αττικής που θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα.  Συγκεκριμένα οι ειδικοί εισηγούνται: Ανοιχτά Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη την Ελλάδα, από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου. Στις περιοχές που είναι στο «κόκκινο» όπως […]