17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διαλύεται η European Super League

Προς διάλυση φαίνεται πως οδεύει η European Super League, πριν καλά καλά κοπάσουν οι αντιδράσεις και μόλις 2 μέρες μετά την ιδρυτική διακήρυξη. Το μέτωπο των 12 ομάδων αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρραγές, αφού όπως όλα δείχνουν έχουμε την πρώτη αποχώρηση κι ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλες. Υπό το βάρος των  αντιδράσεων των οπαδών της, η Τσέλσι αποφάσισε να κάνει πίσω και να αποσυρθεί από την κίνηση για την ίδρυση της κλειστής ευρωπαϊκής  Super League.

Λίγες ώρες μετά την έντονη αποδοκιμασία των ομοσπονδιών-μελών της  UEFA και λίγο μετά τις έντονες φήμες για χορηγία-«μαμούθ» βρετανικής εταιρίας  στο Champions League φαίνεται πως η κλειστή λίγκα απειλείται με διάλυση.

O πρόεδρος των μπλε, Μπρους Μπακ είχε συνάντηση με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, τους οποίους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα που έξω από το γήπεδο των Άγγλων οπαδοί της ομάδας διαμαρτύρονται για την απόφαση των Λονδρέζων να ενταχθούν στη λίγκα. Μάλιστα όταν άρχισε να διαδίδεται η φήμη για την απόσυρση της Τσέλσι από τη διοργάνωση, ο κόσμος των Λονδρέζων ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. η Τσέλσι έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την κίνηση για την ίδρυση της Super League, ενώ τον ίδιο δρόμο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και η Μάντσεστερ Σίτι, που αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη. Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ από την European Super League αποσύρεται και η Μάντσεστερ Σίτι. Η κρατική τηλεόραση, ανέφερε, μάλιστα ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον πρόκειται να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση που θα αποτρέπει τη δημιουργία της νέας λίγκας. Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι κοντά στην αποχώρηση.

Περισσότερα Άρθρα

Θλίψη στο ελληνικό πόλο: Νεκρός σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Την απώλεια του Αλέξη Σταϊκόπουλου θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός. Ο παλαίμαχος πολίστας και προπονητής του πόλο, ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο δυστύχημα […]

Ο Οίακας για τη είσοδο των φιλάθλων στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ Στον αγώνα της ομάδας μας για τη 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον “Απόλλωνα Πατρών” το Σάββατο 12/10 και ώρα 17.00 θα ισχύσουν τα εξής σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου. 1.Η έκδοση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στης 14:30 και θα πραγματοποιείται δίπλα […]