18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο Λουτράκι

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Κορίνθου και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19.

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κτήριο Beau Rivage – πρώην ξενοδοχείο – (Ποσειδώνος & Ήρας 2, Παραλία Λουτρακίου) και θα διενεργούν rapid test από τις 08:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou…) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερα Άρθρα

40 Lads – Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης

Το 40 Lads – Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης είναι γεγονός! Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, καταξιωμένοι στον χώρο της κωμωδίας καλλιτέχνες, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υποσχόμενοι να χαρίσουν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Το κοινό της Τρίπολης και όλης της Πελοποννήσου θα απολαύσει παραστάσεις που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και […]