19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Διενέργεια rapid test” στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαίδης”

Σας ενημερώνουμε ότι για την εβδομάδα από Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορονοϊού σε σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

Όποιος επιθυμεί να υποβληθεί σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορονοϊού COVID-19, θα πρέπει να προσέλθει στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαίδης” (Δαμασκηνού 57), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από τις 08:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ..

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou…) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερα Άρθρα

Το παιδί από το Ψάρι Κορινθίας με τις 226.300 προβολές στο youtube! (video)

Ένα νέο ταλέντο της δημοτικής μας παράδοσης καθημερινά αναδεικνύεται μπρος στα μάτια όλων μας και αναρωτιόμαστε πως αυτό το 10χρονο παλικαράκι μπορεί να καταγράψει μέσα του τα λόγια από τα περισσότερα δημοτικά τραγούδια του Μοριά και που βρίσκει τα πνευμόνια να παίζει στο κλαρίνο την «Ιτιά» με την μαγεία μεν του πρωτόπειρου αλλά και τη […]

Κορονοϊός: 2.235 νέα περιστατικά, 21 θάνατοι, 151 διασωληνωμένοι

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 2.235 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 151 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 21 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά που είχε καταγράψει ο ΕΟΔΥ μέχρι σήμερα σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022, όταν […]