19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διομήδης – ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Γιώργου Χαλκίδη για το αυριανό ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Διομήδη για τον αυριανό (6/4/2021) πολύ σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (ώρα 16.00, μετάδοση από ΕΡΤFLIX) για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier.

Πριν την προπόνηση η ομάδα υποβλήθηκε σε κοβιντ τεστ, τα οποία και όλα ήταν αρνητικά.

Ο προπονητής «Λύκων» Γιώργος Χαλκίδης,  μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση και τον αυριανό αγώνα:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα της αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, αν αναλογιστούμε τις συνεχείς διακοπές και επανεκκινήσεις των προπονήσεων. Έχουμε κάνει λίγες ομαδικές προπονήσεις μετά το τέλος και της καραντίνας στην οποία είχαμε υποβληθεί τελευταία. Το ζητούμενο για εμάς είναι πρωτίστως η υγεία και η αποφυγή τυχόν τραυματισμών των αθλητών μας γι’ αυτό και ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα βαθμιαίας αύξησης του ρυθμού και της έντασης των προπονήσεων μας, ώστε να επανέλθουμε με ασφάλεια σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο. Θέλουμε από νωρίς να πάρουμε ρυθμό από τον πολύ υψηλό ρυθμό που κινείται η ομάδα της ΑΕΚ. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο με πολύ υψηλούς στόχους, διότι μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε ρυθμό και να μπούμε δυνατά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο.»

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα κλειστά για προπόνηση με μπάλα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και έβγαλε είδηση, αφού με δήλωση του από την Δευτέρα 18 Μαΐου, ανοίγουν με περιορισμούς στον αριθμό ατόμων (ένας ανά 30 τετραγωνικά μέτρα) τα κλειστά γυμναστήρια για προπονήσεις και με μπάλα: «Από Δευτέρα 18/5 θα μπορούν αθλητές και αθλήτριες από 13 ετών και πάνω όλων […]

Διπλασίασε τις νίκες του ο Ολυμπιακός, 90-80 τη Ζαλγκίρις Κάουνας

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε την Παρασκευή με 90-80 τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ, κάνοντας το «2 στα 2» στην Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά, η οποία είχε πέντε παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων, είχε αρκετά «σκαμπανεβάσματα» στην αμυντική λειτουργία της, ωστόσο εν τέλει κατάφερε να κατακτήσει το ροζ φύλλο. Το άδειο ΣΕΦ σίγουρα […]