18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διονύσης Σαββόπουλος: Ιδού γιατί αυτό το Πάσχα είναι πιο ουσιαστικό από κάθε άλλο

Με τη συμμετοχή του Διονύση Σαββόπουλου, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει τις ευχές της στον ελληνικό λαό για το Πάσχα, με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (https://www.youtube.com/watch?v=oZQUjLNLseQ).

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με πυροσβέστες, αστυνομικούς διασώστες και ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας στέλνουν τις ευχές τους, ενώ σε ανακοίνωση της η ΓΓΠΠ, με τίτλο «Ένα μοναδικό Πάσχα», αναφέρει:

«Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε. Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο».

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Πύργου δύο πυροσβέστες: Ανατράπηκε το όχημά τους

Δύο πυροσβέστες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο του Πύργου μετά την ανατροπή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν . Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα των πυροσβεστών ανατράπηκε στην περιοχή Κολίρι του Πύργου, λόγω έλλειψης ορατότητας, εξαιτίας του καπνού της φωτιάς. Αμέσως μετά, οι δύο πυροσβέστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις, για […]

Σύλληψη στο Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης και χαπιών

Συνελήφθη, χθες (6.3.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης και -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου