18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διοργάνωση Διαδικτυακής Ημερίδας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 

Υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σάς προσκαλεί σε Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα: «Η προστασία των ευάλωτων ομάδων στη διαχείριση των ψυχικών επιπτώσεων της πανδημίας – Η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, από τις 15:00 έως τις 18:30 με απευθείας μετάδοση των ομιλιών σε πραγματικό χρόνο.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ψυχική διαχείριση των αρνητικών συνεπειών   του COVID-19  και η συμβολή  του Ερυθρού Σταυρού, ως φορέα προστασίας και υποστήριξης του πληθυσμού κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://events.confio.gr/ees-prostasia-eualotwn-omadwn/ έως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, προκειμένου να τους σταλούν οι σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους, η οποία θα είναι δωρεάν .

Σε περίπτωση που απαιτείται οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την εγγραφή και τη διαδικασία συμμετοχής παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Τύπου στα τηλέφωνα  210 36 09 825 και 210 36 42 319.

 

Περισσότερα Άρθρα

Εβρος: Πετάνε μολότοφ οι Τούρκοι

Oπως φαίνεται και στο βίντεο που τραβήχτηκε από το ελληνικό φυλάκιο και δημοσιεύει ο ελληνικός στρατός , άγνωστος από την πλευρά της Τουρκίας πετάει μολότοφ πάνω από τον ελληνικό χάρτη. Την εστία φωτιάς σβήνει άμεσα το ελληνικό πυροσβεστικό όχημα που βρίσκεται σε ετοιμότητα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες παρόμοιες επιθέσεις από την τουρκική πλευρά και […]

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στο Άργος

To EKAB, ως ο μόνος επίσημος Δημόσιος Φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στα πλαίσια της ανάδειξης του πολύπλευρου κοινωνικού του έργου και στοχεύοντας στην επικοινωνία του ευρύτερου φάσματος των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του προς τους πολίτες, διοργανώνει για 7η χρονιά την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια […]