23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Με μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο το άγριο φονικό

Σοκ έχει προκαλέσει η διπλή άγρια δολοφονία στο Λουτράκι, όπου μία 45χρονη από την Ρουμανία και ένας 43χρονος Έλληνας φαρμακοποιός βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος.

Η έρευνα της αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό βασικός ύποπτος φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της 45χρονης γυναίκας από την Ρουμανία.

Τοπικά Μέσα όπως το loutraki365.gr και το loutrakiblog.gr αναφέρουν πως ο θάνατος των δύο θυμάτων προήλθε από βίαια χτυπήματα με μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο σε όλο τους το σώμα και κυρίως στα κεφάλια.

Σύμφωνα με το ίδια ρεπορτάζ ο βασικός ύποπτος -που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις Αρχές- πρόκειται για έναν 45χρονο με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος φέρεται να είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί ωστόσο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το φονικό, αναμένοντας τα εργαστηριακά αποτελέσματα από τον χώρο του εγκλήματος.

 Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι. Μια 45χρονη Ουκρανή και ένας Έλληνας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος, χθες στο Φλάμπουρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η υπόθεση ανθρωποκτονίας διαπράχθηκε σε βάρος δύο ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης, η ίδια και ο 42χρονος, θανάσιμα τραυματισμένοι φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Πηγή φωτογραφίας: loutrakiblog.gr

Περισσότερα Άρθρα

Eπέστρεψε στις φυλακές Δομοκού o Δημήτρης Κουφοντίνας

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουφοντίνας 27 μέρες από την στιγμή που σταμάτησε την απεργία πείνας. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά τη δήλωση του για τερματισμό της απεργίας πείνας στις 14 Μαρτίου είχε παραμείνει για περισσότερες από 10 μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Στη […]

Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο αύριο Τρίτη με 32 θέματα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1o Περί γνωμοδότησης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου : « Ξενοδοχειακό Συγκρότημα ΝAFPLIA PALACE» της εταιρείας ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΕ, […]