15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στο Άργος με πιθανό κίνητρο τη ληστεία-Ήταν τυλιγμένος με μονωτική ταινία

Ένας άντρας βουλγαρικής  καταγωγής βρέθηκε σήμερα νεκρός  στο σπίτι του έξω από το Άργος, από φιλικό του πρόσωπο που στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε στο πάτωμα τυλιγμένος με μονωτική ταινία στο κεφάλι, στα χέρια και τα πόδια του. Πιθανή ταινία θανάτου η ασφυξία.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί, η σήμανση ψάχνει για τυχόν αποτυπώματα ή άλλες ενδείξεις με επικεφαλής της έρευνας τον αστυνομικό διευθυντή Αργολίδας.

Το πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήταν η ληστεία.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Σήμερα δεν έγραψα τη συνηθισμένη ώρα, μερικοί ανησυχήσατε ήδη, περίμενα με μια μάταιη, αλλά την είχα, ελπίδα ότι μπορούμε να φερθούμε λίγο πιο ώριμα, πιο ήρεμα την ώρα της προσαγωγής της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση του παιδιού της. Τα αναμενόμενα λοιπόν και σε επανάληψη όσων διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι της, όχλος μαινόμενος, με […]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 19 Μαΐου

Σαν σήμερα στις 19 Μαΐου συνέβησαν τα εξής: 1824: Γεννιέται ο Έλληνας πολιτικός και πλειστάκις πρωθυπουργός, Θεόδωρος Δηλιγιάννης. 1919: Ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα και αρχίζει τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντίων. 1962: Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του Αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενεθλίων […]