10 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

ΔΟΠΠΑΤ: Ανασύσταση της Δημοτικής Πινακοθήκης

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. έχει θέσει ως στόχο και την ανασύσταση της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Ξεκινώντας το τέλος του περασμένου έτους τις σχετικές διαδικασίες ,σήμερα η πρόεδρος του Οργανισμού, τα μέλη του Συμβουλίου κα Ψαρολόγου, κος Χατζόπουλος, κος Χελιώτης και η συνεργάτης εικαστικός κα Σαγκιώτη βρέθηκαν σε συνάντηση με την ιστορικό τέχνης , Διευθύντρια του Παραρτήματος Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης κα Λαμπρινή Καρακούρτη για να δρομολογηθούν οι ανάλογες κινήσεις, που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην κα. Καρακούρτη είχε προηγηθεί πρόταση συνεργασίας από την κ. Ράλλη, η οποία δέχτηκε την πρόταση κι έτσι θα ηγηθεί όλης αυτής της διαδικασίας.

Η Δημοτική Πινακοθήκη θα αποτελέσει εκ νέου ένα ακόμα κύτταρο Πολιτισμού στην πόλη μας.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπόσος για τις ΖΟΕ: «Ο άεργος στον αερολόγο και τούμπαλιν! Σας απαντώ»

Μία σημαντική απόφαση που εκτιμάται ότι θα συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη του Άργους πάρθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αφορά υποβολή πρότασης για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΤΠΣ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Ωστόσο η απουσία της παράταξης Χειβιδόπουλου από την συνεδρίαση, την οποία είχε προαναγγείλει με ανακοίνωσή της εξηγώντας του λόγους, πυροδότησε εντάσεις, με […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Άντε πάλι με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Το επόμενο διάστημα θα χουμε πάλι καινούρια μάχη χαρακωμάτων. Η Κεραμέως θα φέρει νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, αυτοί θα αντιδράσουν, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κηρύξουν καινούρια μητέρα των μαχών, όλα από την αρχή. Ένας ρεαλιστής της πολιτικής διαχείρισης θα έλεγε στον Μητσοτάκη «τι θες τώρα και τα ανακατεύεις, άστο να πάει στον […]