19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δράσεις των μαθητών του Γυμνασίου Κουτσοποδίου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα  περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)  το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου οργάνωσε και υλοποίησε μία βιωματική δράση, δημιουργίας μικρών κήπων σε διάφορα σημεία του προαύλιου χώρου.

Την εβδομάδα από 31 έως 4 Ιουνίου οι μαθητές/τριες  ανά τμήμα, με την επίβλεψη των εκπαιδευτικών Πειρούνη Ελένη ΠΕ04 & Ταλούμη Ελένη ΠΕ02, δημιούργησαν μικρούς κήπους και το σχολείο   γέμισε από  χρώματα και μυρωδιές. Κάθε τμήμα κι ένας κήπος… έτοιμος ν΄ανθίσει!

Τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και υλοποίησαν με επιτυχία όλα τα στάδια που προϋποθέτει η δημιουργία ενός μικρού κήπου. Αρχικά αναζήτησαν τον κατάλληλο χώρο, σχεδίασαν σε χαρτί τον κήπο τους, στη συνέχεια προετοίμασαν το έδαφος και φύτεψαν. Δημιούργησαν αυλάκια για το πότισμα και ανέλαβαν τη φροντίδα τους. Αισθάνθηκαν περήφανα για τις δημιουργίες τους καθώς και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για αυτά!

 

Περισσότερα Άρθρα

Σοβαρό τροχαίο στο Κολιάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα σε περιοχή του χωριού Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο εμπλέκονται δυο οχήματα, ενώ δεν χει γίνει ακόμα γνωστό πόσοι είναι οι τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο και για παιδί […]

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία 59χρονου στην Ηλεία – Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος

Σοκαρισμένη είναι η Ηλεία από το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στο Καπελέτο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν για την αγριότητα της δολοφονίας του 59χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στο σπίτι του. Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του θύματος με σκοπό να τον […]