15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δράστης τεσσάρων διαρρήξεων και παραχαράκτης 22χρονος στο Ναύπλιο

Πολυσχιδείς δραστηριότητες, αλλά όλες παράνομες, είχε αναπτύξει ένας νεαρός Έλληνας που ζούσε από τις διαρρήξεις στην Αργολίδα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην… παραχάραξη! Τώρα, εξετάζεται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.

Ο 22χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του ότι είχε ξαφρίσει τρεις φορές το ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων μιας γυναίκας σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων και είχε διαρρήξει το σπίτι μιας αλλοδαπής σε κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, από τις 15 Ιανουαρίου. Συνολικά, είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 4.000 ευρώ.

Όμως, διαπιστώθηκε ότι στο ίδιο πρατήριο που έκλεβε συστηματικά, είχε βάλει βενζίνη στο όχημά του το περασμένο Σάββατο και είχε πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε!

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται.

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα γεννήθηκε και έφυγε από τη ζωή, ο κορυφαίος του μπουζουκιού Βασίλης Τσιτσάνης

Συνθέτης, στιχουργός, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και τραγουδιστής. Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του ρεμπέτικου και γενικά της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Ο Βασίλης Τσιτσάνης γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας στις 18 Ιανουαρίου 1915. Οι γονείς του ήταν Ηπειρώτες κι εκτός από τον Βασίλη είχαν άλλα τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια κι ένα κορίτσι. […]

«Έλουσαν» τον γαμπρό και τη νύφη με 170 κιλά ρύζι!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και σχετικής… απραξίας σε ό,τι έχει να κάνει με τις τελέσεις γάμων και γενικότερα μυστηρίων στις εκκλησίες, φαίνεται πως ήταν σε χωριό της Ηλείας κάτι παραπάνω από αρκετά. Φέτος το καλοκαίρι που οι γάμοι και οι βαπτίσεις πήραν ξανά μπροστά, φαίνεται ότι οι Πελοποννήσιοι (και όχι μόνο) έχουν βαλθεί να […]