13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δυναμική εκκίνηση από τον Ανδρέα Πουλά

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας πραγματοποίησε την εναρκτήρια ομιλία της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Πουλάς.

Δίπλα του ήταν η πρώην δήμαρχος Μιδέας Γωγώ Νάσου, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Χριστίνα Μελίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος ,πολλά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ, αλλά και πολλοί προσωπικοί φίλοι του Ανδρέα Πουλά εκτός κομματικού χώρου.

Μια συγκέντρωση που δείχνει μια δυναμική εκκίνηση ενός ανθρώπου που δοκιμάσθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση, που δεν διαπραγματεύεται τις αξίες του, και με αυτό τον τρόπο κινήθηκε και στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ο γιατρός, ο φίλος, ο πολιτικός, ο άνθρωπος Ανδρέας Πουλάς απόψε δημιούργησε νέες ελπίδες στους ανθρώπους του ΚΙΝ.ΑΛ.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός και lockdown: Συνεδριάζουν αύριο οι ειδικοί για το τι ανοίγει και πότε – Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Κορονοϊός και lockdown: Συνεδριάζουν αύριο οι ειδικοί για το τι ανοίγει και πότε Στις 10 το πρωί της Τετάρτης συνεδριάζει η Υγειονομική Επιτροπή προκειμένου να εκτιμήσει την επιδημιολογική κατάσταση που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός σε ολόκληρη την επικράτεια και να παρθούν αποφάσεις για το τι και πότε πρέπει να ανοίξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή […]

Χρήστος Σταϊκούρας:«Εξαιτίας του κ. Τσίπρα, άλλη μία ευκαιρία για τη χώρα χάθηκε»

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χθες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης. Πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 και ενίσχυσε με σημαντική ρευστότητα τις ευρωπαϊκές οικονομίες κατά την περίοδο της κρίσης, συμβάλλοντας δι’ αυτού του τρόπου στην ανάπτυξη της […]