19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δυο νέες υποψήφιες στην παράταξη “Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος”.

Η κ. Παναγιώτα Μίγκλη ιδιωτική υπάλληλος και Οργανωτική Γραμματέας Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Άργους και η κ. Μαρία Μπαβέλα διευθύντρια και καθηγήτρια σχολής χορού, απόφοιτη Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού-Δέσποινας Γρηγοριάδου είναι οι δυο νέες γυναίκες που εντάσσονται στην παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.

Όπως δήλωσαν οι δύο νέες υποψήφιες η συμμετοχή τους στα κοινά προήλθε από το σημαντικό έργο το οποίο έχει επιτελέσει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσο.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε: Χαίρομαι που δυο νέες γυναίκες θέλουν να ενταχθούν στην παράταξη μας, οι οποίες είναι δραστήριες επαγγελματικά και έχουν επαφή με την τοπική κοινωνία. Η αλλαγή πορείας που είχαμε υποσχεθεί έχει ξεκινήσει να υλοποιείται. Πλέον βρισκόμαστε σε πορεία αλλαγής!

Περισσότερα Άρθρα

Στο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» ο Δήμος Ναυπλιέων

O υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε το πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», στο οποίο μετέχουν πέντε δήμοι της χώρας, ανάμεσα τους και ο Δήμος Ναυπλιέων.   Στη παρουσίαση του προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «Η πρωτοβουλία […]