17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δύναμη ελπίδας και αισιοδοξίας από την μικρή Άννα Μαρία

Η μικρή φίλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας Άννα Μαρία, δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλάκια της, ώστε να βοηθήσει άλλα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και αλωπεκία, να αποκτήσουν τη δική τους περούκα, χαρίζοντας παράλληλα τη δύναμη της ελπίδας και της αισιοδοξίας.
Ένα παράδειγμά που ελπίζουμε να βρει πολλούς μιμητές, σε όλη τη χώρα!!!
Με τα μαλλιά αυτά θα κατασκευαστούν περούκες, οι οποίες θα δοθούν δωρεάν στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη.
Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος δωρητής είναι τα μαλλιά που θα κόψει να είναι πάνω από 20 εκατοστά και φυσικού χρώματος. Αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα -με ημιμόνιμη βαφή ή με χένα, σε υγιή κατάσταση- μπορείτε και πάλι να τα δωρίσετε, απλά θα αποσταλούν στον αντίστοιχο σύλλογο δωρεάς μαλλιών της Αγγλίας.
Στην Ελλάδα γίνονται δεκτά μόνο φυσικά μαλλιά. Αποδεκτά είναι ακόμα:
-Κοτσίδες κομμένες χρόνια πριν, αρκεί να ήταν καλά διατηρημένες χωρίς υγρασία.
-Μαλλιά με γκρίζες ή λευκές τρίχες.
-Μαλλιά με διαφορετικό μήκος αρκεί το μεγαλύτερο μέρος τους να αγγίζει τα 20 εκατοστά.
Δεχόμαστε τις κοτσίδες κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00).

Περισσότερα Άρθρα

Οι συνέπειες του διαβήτη στη στοματική υγεία και πώς θα τις αποφύγετε

Ο διαβήτης επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό και γι’ αυτό έχει συνέπειες σε πολλά και διαφορετικά όργανα και ιστούς, από την καρδιά, τα μάτια, τα νεύρα και τους νεφρούς μέχρι τη στοματική κοιλότητα. Μάλιστα, οι συνέπειες της νόσου στη στοματική υγεία του ασθενούς είναι άμεσες, διότι είναι εύκολο ένας διαβητικός να παρουσιάσει φλεγμονώδη ούλα και λοιμώξεις. […]

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας για την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων!

Η καρδιά χτυπά δυνατά! Νομίζεις ότι όλα όσα διάβασες δεν τα θυμάσαι, όλα κι όλοι σου φταίνε γιατί αισθάνεσαι την πίεση της στιγμής. Σίγουρα είναι μία διαδικασία κρίσιμη και καθοριστική που έρχεται να επιβεβαιώσει όνειρα και προσδοκίες. Με ψυχραιμία και ηρεμία όλα θα πάνε καλά. Αγαπημένα μου παιδιά, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία μόνο από […]