19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δύο αδελφές καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση διαρκείας κατά την παιδική τους ηλικία από ενήλικα

Καθώς οι καταγγελίες κατά γνωστών προσώπων του καλλιτεχνικού χώρου έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με θαρραλέες γυναίκες να αποφασίζουν να μιλήσουν για όσα έχουν υποστεί από δημοφιλείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ακόμα περισσότερες γυναίκες βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησής τους.

Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου υποβλήθηκαν χθες και προχθές δύο μηνύσεις από δύο αδελφές ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων συντοπίτη τους σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού επί 6ετία.

Η πρώτη από ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών.

Ο μηνυόμενος, όπως ισχυρίζονται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμα και σε μια οικοδομή, αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε στα άγουρα κορμάκια τους.

Η μια διατείνεται ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από ηλικία 6 ετών με δήθεν παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικαλέα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της.

Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους. Αποφάσισαν πλέον, όπως λένε, να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του διότι δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη τα πάθη τους ως σήμερα.

Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κα. Μύριαμ Τομαρά.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πως διαμορφώθηκε η κυκλοφορία στις Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας

Μπλόκα σε βασικές «αρτηρίες» της χώρας έχει στήσει η αστυνομία ενόψει του Πάσχα, πραγματοποιώντας ελέγχους στα διερχόμενα οχήματα που επιχειρούν να εισέλθουν, αλλά και να αποχωρήσουν από την Αττική. Μέχρι στιγμής, οι πολίτες φαίνεται να τηρούν τα μέτρα, αφού τα πρόστιμα ήταν ελάχιστα την Παρασκευή 23 Απριλίου και η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς […]

Πίστωση 2.200 ευρώ στους οδοντιάτρους Αργολίδας για μέσα προστασίας από τον κορονοϊό

Συνολική πίστωση 11.900 ευρώ θα διατεθεί στους οδοντιατρικούς συλλόγους των 5 νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προμήθεια εκ μέρους τους μέσων προστασίας των μελών τους από τον νέο κορονοϊό. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, λαμβάνοντας υπόψη σχετικά αιτήματα των εν λόγω συλλόγων, οι οποίοι αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, εποπτευόμενα από […]