19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δώρο Πάσχα 2020: Αυτό είναι το έντυπο που υποβάλλουν οι επιχειρήσεις – εργοδότες

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, προστίθεται ειδικό έντυπο «Υπεύθυνη Δήλωση Επιχειρήσεων-Εργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα έτους 2020, για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός».

Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, για την πληρωμή προς τους εργοδότες του επιδόματος εορτών Πάσχα, για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, οι εργοδότες υποβάλλουν στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», από την 1η Ιουλίου 2020 έως τις 10 Ιουλίου 2020, το έντυπο «Υπεύθυνη Δήλωση Επιχειρήσεων-Εργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα έτους 2020, για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός».

Όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, η υποβολή γίνεται δηλώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ήτοι τα στοιχεία της επιχείρησης, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους (IBAN), τα στοιχεία των εργαζομένων τους, καθώς και το ποσό του επιδόματος εορτών Πάσχα 2020 (μικτές αποδοχές εργαζομένου και αναλογούσες εργοδοτικές εισφορές και κρατήσεις) που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα αναστολής της εργασιακής σχέσης εκάστου μισθωτού και το οποίο καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Περισσότερα Άρθρα

«Ημέρα Εθνικής Αντίστασης, έμπρακτη αναγνώριση και τιμή στους χιλιάδες που πολέμησαν τον φασισμό»

«Η Εθνική Αντίσταση κατά των δυνάμεων της κατοχής (1941-44) είναι μία από τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας» τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης. Η Πρόεδρος επισημαίνει ότι «η ανατίναξη της σιδηροδρομικής γέφυρας του Γοργοποτάμου, στις 25 Νοεμβρίου του 1942, συμβολίζει διαχρονικά την εκρηκτική δύναμη της […]

Αλέξανδρος Κακαβάς: Η ζωή μας είναι ένα σενάριο με απρόβλεπτη εξέλιξη

Συνέντευξη του πρόεδρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρου Κακαβά στη δημοσιογράφο Κατερίνα Καράμπελα και στο lifespeed.gr Κύριε Κακαβά θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα σας ως πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος;. Κατά πρώτον να διευκρινίσω ότι το όραμά μου δεν αφορά απλώς την Ένωση, αφορά όλη την Ελλάδα και τους κατοίκους της. Και […]