17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δ.Κωστούρος: Το κτιριακό θέμα του πέμπτου δημοτικού είναι προτεραιότητα και έτσι αντιμετωπίζεται από τη δημοτική αρχή

Ενημέρωση στην γενική συνέλευση των γονέων του πέμπτου δημοτικού. Το θέμα του πέμπτου δημοτικού το γνωρίζουμε όλοι και των προβλημάτων τα οποία έχει.
Ενημέρωσα τους γονείς σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται για την αγορά οικοπέδου όσο και για τα αιτήματα προς τα υπουργεία για την παραχώρηση επίσης οικοπέδων που θα μπορούν να είναι χώροι εκπαίδευσης.
Επίσης με την πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κυρία Μαρία Ράλλη αναφερθήκαμε στην καθημερινότητα αλλά και στην επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο , τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους συλλόγους των διδασκόντων.
Έγινε κατανοητό ότι το κτιριακό θέμα του πέμπτου δημοτικού είναι προτεραιότητα και έτσι αντιμετωπίζεται από τη δημοτική αρχή. Είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί.
ΥΓ: Σε ότι αφορά το Ίδρυμα Μαρίας Ράδου και την έγκριση της προγραμματικής από την επιτροπή κληροδοτημάτων (δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά άλλωστε…) είναι μία θετική εξέλιξη και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Περισσότερα Άρθρα

Βασίλης Κικίλιας-Τζένη Μπαλατσινού: Βάπτισαν τον γιο τους στην Πάτμο

Ευτυχισμένες στιγμές για την οικογένεια του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, καθώς βάπτισαν τον γιο τους στην Πάτμο και μοιράστηκαν φωτογραφίες από το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και το όνομα αυτού: Παναγιώτης – Αντώνιος. Η βάπτιση έγινε στην Πάτμο, στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Το ζευγάρι διάλεξε για την τέλεση του Μυστηρίου τον […]

Κορονοϊός – Γαλλία: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νεκρών, 108 θάνατοι σε 24 ώρες

  Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν 108 νέους θανάτους από τον Covid-19 σήμερα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται σε 372, ήτοι μια αύξηση σχεδόν 41% σε διάστημα 24 ωρών. Σύμφωνα με τον Γάλλο αξιωματούχο, 1.122 άνθρωποι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και είναι διασωληνωμένοι, ένας αριθμός αυξημένος κατά 20,5% σε σύγκριση με […]