18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει το Γυμνάσιο Νέας Κίου

Με την πρωτοβουλία της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους σε όλη την Ελλάδα.

Για το σκοπό αυτό ενημερώνουμε τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου Νέας Κίου ότι συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης (είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά είδη, υγειονομικό υλικό, ζωοτροφές) στο χώρο του σχολείου, τα οποία θα προωθηθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Το σχολείο θα είναι ανοικτό την Πέμπτη 12 Αυγούστου, από τις 9.00 μέχρι τις 13.00

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τα “Επιχειρηματικά Βραβεία 2024”

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Royal» στη Δαλαμανάρα Άργους στην 1η Εκδήλωση Απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων.  

Θεσσαλονίκη: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου απαντά στα περί διασποράς του κορονοϊού σε πάρτι

Απάντηση μέσω του δικηγορικού γραφείου του Τέλλου Αγαπηνού δίνει η οικογένεια της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κόρη της Χριστιάνα Μπέτα «διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη». Όπως επισημαίνει δεν διοργάνωσε πάρτι, ούτε διέσπειρε τον κορονοϊό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας: Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με […]