18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εβρος: Τούρκοι στρατιώτες χτυπούν μετανάστες για να γυρίσουν στα ελληνικά σύνορα (video))

Νέο βίντεο – πρόκληση από τα ελληνοτουρκικά σύνορα καταρρίπτουν ακόμη μια φορά την προπαγάνδα Ερντογάν για το μεταναστευτικό.

Στο εν λόγω βίντεο, αποτυπώνεται με σαφήνεια ότι όχι μόνο η Αγκυρα άνοιξε τα σύνορα, αλλά επιχειρεί να προωθήσει διά της βίας μετανάστες σε ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, φαίνονται καθαρά Τούρκοι στρατιώτες να χτυπούν μετανάστες που επιχειρούν να γυρίσουν πίσω από τα σύνορα, επιχειρώντας να τους στρέψουν ξανά μπροστά.

YouTube player

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Καμία ανησυχία από το σκάφος που “έδεσε” στο Σαλάντι

Τουριστικό σκάφος “έδεσε”  λόγω του κακού καιρού στην περιοχή Σαλάντι στην Ερμιονίδα. Είναι βεβαίως ορατό σκορπίζοντας ανησυχία στους κατοίκους… Είναι προφανές όμως πως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ανησυχεί κανένας. Το πλήρωμα απαρτίζεται από Έλληνες, κίνδυνος δεν υπάρχει, και το σκάφος σύντομα θα συνεχίσει την πορεία του. Μόλις κοπάσουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, το […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέα υποψήφια η Μαρία Ελένη Δωρή

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ ΜΑΣ και η Μαρία Ελένη Δωρή του Αποστόλου και της Μαρίας. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το χωριό Δούκα Βρύση έχει μάθει από νωρίς και αυτή -όπως και τα υπόλοιπα επτά […]