13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εγκαίνια ξενώνων στο στρατόπεδο Ναυπλίου

 

Τελετή εγκαινίων των ξενώνων που κατασκευάστηκαν στο Στρατόπεδο του ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρος Αθανασόπουλος και παρευρέθηκαν ο μεταξύ άλλων ο Στρατηγός Διοικητής Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Στρατηγός Διοικητής Μηχανικού Νικόλαος Λάλος, ο Δωρητής Χρήστος Μανέας, ο Συνταγματάρχης Γεώργιος Γερανιός Διοικητής του ΚΕΜΧ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αξιωματικοί, της αστυνομίας του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής και πολύς κόσμος.

Εγκαίνια ξενώνων στο στρατόπεδο Ναυπλίου (βίντεο)

Οι ξενώνες  θα εξυπηρετούν αφενός τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή, και αφετέρου θα μπορούν να διατεθούν για ολιγοήμερη παραμονή στελεχών με τις οικογένειές τους.

Τα πρώτα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν ως ξενώνες και η ζήτηση τους είναι αυξημένη.

Τα κτίρια που υπάρχουν μέσα στη μονάδα και διαμορφώθηκαν σε διαμερίσματα είναι
7 των 75 τετραγωνικών μέτρων ικανά να φιλοξενήσουν μια τυπική οικογένεια και άλλα 4 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών μέτρων ικανά να φιλοξενήσουν ζευγάρια ή μικρότερη οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε επόμενη φάση προγραμματίζεται η διαμόρφωση άλλων 4 διαμερισμάτων, ενώ στο πρόγραμμα είναι άλλα 4 μικρότερα των 21 τετραγωνικών μέτρων.

Σύντομα θα αρχίσει και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων ώστε να εξυπηρετούν ξενώνες (γκαζόν, πράσινο κλπ).

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «πείραμα» του ΓΕΣ για να εξασφαλιστούν ξενώνες δια διαμονή μικρής διάρκειας και όχι ανάλογης των ΚΑΑΥ για στελέχη που ενδέχεται να θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή.

Το ΓΕΣ αξιοποιεί έτσι τα υπάρχοντα κτίρια για να προσφέρει μια διέξοδο στα στελέχη του.

Περισσότερα Άρθρα

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Ν. 4139/2013 (ΦΕΚ 74 Α΄/13) “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ 08-09-2021 ΕΝΑΣ (01) ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 31 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ. ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑΣ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Λ/Χ ΝΑΥΠΛΙΟΥ/ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Σπαθοβούνι, πάει προς Αρχαίες Κλεωνές (vid)

Ανεξέλεγκτη φαίνεται ότι είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Σπαθοβούνι και Καλέντζι Κορινθίας. Η φωτιά κατέστρεψε καλλιέργειες με σταφίδες, ελιές και πεύκα. Η φωτιά με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή έχει πάρει κατεύθυνση προς Αρχαίες Κλεωνές. Στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 […]