23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εγκαινιάστηκε παρουσία του Μ. Βορίδη το αρδευτικό έργο στο Φίχτι

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 επίσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.

Τον κ. Βορίδη συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κα.

Ο κύριος Βορίδης εγκαινίασε το αρδευτικό έργο στα Φίχτια Αργολίδας και αναφέρθηκε στο σημαντικό αυτό αρδευτικό έργο για την περιοχή των Μυκηνών, αλλά και σε άλλα ζητήματα που αφορούν την άρδευση στο αργολικό πεδίο.

Ενώ νωρίτερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, βρέθηκε στην Κορινθία όπου έκανε περιήγηση στα Φυτώρια Aμπέλου «Μπακασιέτα» και είχε συνάντηση με την Ένωση Φυτωριούχων Ελλάδος στο Λεόντιο Νεμέας. Συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Νεμέας, Κωνσταντίνο Φρούσιο στο Δημαρχείο Νεμέας και με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας της Κορινθίας

Το Σάββατο ο κύριος Βορίδης θα βρεθεί στη Μεσσηνία όπου θα εγκαινιάσει το πρότυπο ελαιοτριβείο «Καφαντάρη» στην περιοχή Λαδά στην Πύλο.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης ενισχύουν τη δυσπιστία και την επιφύλαξη»

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά την β’ ανάγνωση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των άρθρων του σχεδίου νόμου: «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας» ανέφερε τα εξής: Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός σήμερα θεωρώ ότι κινούνται στη […]