12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία με μεγάλη επιτυχία στο Κιβέρι

Στο πλαίσιο των παράπλευρων εκδηλώσεων στο KIVERI ATHLETICS 2019 που συνεχίζεται κάθε απόγευμα, οι Δεσμοί Αίματος πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι.

Πολλοί αιμοδότες βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού για να χαρίσουν ζωή στους συνανθρώπους μας.

“Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας Δεσμοί Αίματος καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε μαζί στο Κιβέρι. Ο Ερμής Κιβερίου θα είναι πάντα κοντά και θα βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις!”, ανέφερε η ομάδα.

Περισσότερα Άρθρα

Κόμπι Μπράιαντ: Παγκόσμιος θρήνος για ένα μύθο!

Συγκλονισμένος ο πλανήτης, άφωνος παρακολουθεί τα θλιβερά νέα για τον θάνατο ενός μύθου! Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν έπεσε το ελικόπτερό του Κόμπι Μπράιαντ και εκτός από αυτόν σκοτώθηκαν και οι άλλοι οκτώ  επιβάτες του ελικοπτέρου εκ των οποίων η μία είναι η 13χρονη κόρη του. Η 13χρονη Τζιάνα Μαρία Ονόρε, Τζίτζι, πήγαινε μαζί με τον […]

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Ειδική Επετειακή Εκδήλωση για τα 200 χρόνια

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σας προσκαλούν στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την άλωση του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου στην Ειδική Επετειακή Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.