17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι

Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες αυτή την περίοδο καθώς τα αποθέματα αίματος λιγοστεύουν.

Σας καλούμε λοιπόν στην 117η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου.

Συνδιοργάνωση: Αθλητικός Όμιλος “ΕΡΜΗΣ” ΚΙΒΕΡΙΟΥ, KIVERI ATHLETICS.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας. Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Άργους / Γ.Ν. Αργολίδας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…Το αίσθημα συμμετοχής και προσφοράς είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει.

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι παραγωγοί της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου την Τετάρτη 4/11

Σε συνέχεια της ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στο με αριθμ . ΦΕΚ 4484/11-10-2020 τ.Β΄, στη λαϊκή αγορά που θα λειτουργήσει στην κοινότητα Ναυπλίου την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 θα δραστηριοποιηθούν οι κάτωθι πωλητές : ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ) ΑΡ. ΘΕΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΛΗΤΗ   1 ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ   2 ALIKIAN TOMOR ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ   […]

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 10,8 μονάδων για την ΝΔ στις ευρωεκλογές

  Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 9,1 μονάδες, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης και ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι κοντά στο 3%.   Στις 10,8 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, σύμφωνα με νέα μεγάλη […]