17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εθελοντική διενέργεια τεστ ανίχνευσης για covid 19 έξω από τα σχολεία

Σε συνέχεια των δράσεων εθελοντικής διενέργειας τεστ ανίχνευσης για covid 19, ανταποκρινόμενοι στα νέα αιτήματα και σε συνεργασία με τους Διευθυντές, Διευθύντριες των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς και γονείς ότι κινητά κλιμάκια της ΚΟΜΥ Αργολίδας θα βρίσκονται την επόμενη εβδομάδα έξω από τις σχολικές μονάδες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Επισημαίνουμε ότι η διενέργεια τεστ είναι εθελοντική, αφορά σε ενήλικες και θα συνεχιστεί σε όλα τα σχολεία που εκδηλώνουν ενδιαφέρον ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δευτέρα : Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου
Τρίτη : Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους-Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου
Τετάρτη: Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου- Νηπιαγωγείο Νέας Κίου
Πέμπτη και Παρασκευή: Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Δήμου Άργους-Μυκηνών (θα υπάρξει επόμενη αναλυτική ανακοίνωση)

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης του κλιμακίου, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα ενημερώνονται από τις Διευθύνσεις των σχολείων.

Περισσότερα Άρθρα

Γεμιστές ψητές πατάτες με φέτα

Πατάτες στο φούρνο με φέτα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια υπέροχη συνταγή για πατάτες γεμιστές με την πιο νόστιμη σως φέτας. Υλικά 3 πατάτες με τη φλούδα τους 1 κ.σ. δεντρολίβανο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο Για τη σως φέτας: 3 κ.σ. γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 3 κ.σ. φέτα βαρελίσια ½ κ.γλ. λευκό ξίδι αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Στο γουδί χτυπάμε το δεντρολίβανο με το αλάτι […]