20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι Τάκη Αναγνωσταρά

Εκπλήσσομαι κάθε φορά που διαβάζω ότι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς κουνάει το δάχτυλο στην παρούσα πλειοψηφία του Δήμου Ναυπλιέων σε ότι αφορά την κατάντια του Γηροκομείου.Έχει κοντή και επιλεκτική μνήμη σε ότι αφορά τις δικές του ευθύνες.

Μαζί με τον Γιώργο Τσούρνο έχουν το 90% της ευθύνης για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν μέχρι το 2011 τα θέματα του Γηροκομείου Ναυπλίου-Ίδρυμα Μαρία Ράδου, το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας και την κακοδιαχείριση.

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Λίγες ημέρες μετά τη προσπάθεια του κ. Κωστούρου, να μεταθέσει στις πλάτες μου την ευθύνη εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για το γηροκομείο, και άρχισαν να αποκαλύπτονται οι πραγματικές του προθέσεις, δικαιώνοντας βέβαια όσα είπα για την φυγομαχία του και την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών σε άλλους!! Ισχυρίζεται ο κ. Κωστούρος ότι δίνει οδηγίες στο διοικητικό συμβούλιο ,τα μέλη του οποίου δεν τις ακολουθούν ή του κάνουν αντιπολίτευση, ή αυτοπροβάλλονται!!! Αυτός ήταν και ο αρχικός του στόχος! Να βάλει άλλους σε θέσεις ευθύνης και αυτός να ασκεί κριτική επειδή δεν βρίσκουν λύση!!Αν βρουν λύση θα ισχυριστεί: «Εγώ τους κατεύθυνα»!!!Αν δεν βρουν λύση τότε θα ισχυριστεί οτι αποδείχθηκαν ανίκανοι!!! ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ,ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!

Επιτέλους κ. Κωστούρο!!Αναλάβετε ο ίδιος ως Πρόεδρος το ίδρυμα, δώστε λύση και θα σας απευθύνουμε δημόσια τα εύσημα! Πάψτε να παίζετε στις πλάτες άλλων και ιδιαίτερα των τροφίμων του Γηροκομείου μας!

Ναύπλιο 07-01-2020

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

 

Περισσότερα Άρθρα

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Υπό προϋποθέσεις η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και το μπάνιο από ιδιωτικά σκάφη

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.28058 Κ.Υ.Α. η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β΄ 1698) την 04-05-2020, από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 και ώρα 06:00 έως και την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και 06:00, επιτρέπεται η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και λήψη θαλασσίου λουτρού αποκλειστικά από ιδιωτικά σκάφη ολικού μήκους έως […]

Δέκα συλλήψεις στη Μεσσηνία σε αστυνομική επιχείρηση

Μόλις 10 άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 1.045 άτομα, εκ των οποίων τα 721 ήταν Έλληνες και τα 324 αλλοδαποί, καθώς και σε 705 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 101 άτομα, από τα οποία 53 ήταν […]