21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκτροπή νταλίκας χωρίς τραυματισμό του οδηγού

Μόνο πολύ σοβαρές υλικές ζημιές είναι οι συνέπειες από την εκτροπή νταλίκας στην Νέα Εθνική οδό Ναυπλίου – Μυκηνών στο ύψος της διασταύρωσης για Νέο Ηραίο που σημειώθηκε την νύχτα.

Ο οδηγός του συρόμενου φορτηγού που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Ναύπλιο, έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τον ελεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Από το τροχαίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, ενώ η νταλίκα έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο του τροχαίου Πυροσβεστική και Τροχαία εσπευσαν τη νύχτα ενώ από το πρωί ειδικός γερανός επιχείρησε την ανάσυρση της νταλίκας.

Περισσότερα Άρθρα

Ποιά είναι τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα

Τουλάχιστον 14  κατέγραψε η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, ενώ 150 είναι συνολικά τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου -παλαιού εθνικού και επαρχιακού- της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο πλήρης κατάλογος των σημείων αυτών εστάλη την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και αυτός με επείγον έγγραφό […]

Η Ασπασία έκανε το πρώτο της μπάνιο 7 χρόνια μετά την τραγωδία στο Άργος

Ασπασία, η κοπέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε το χαμόγελό της όταν έγινε θύμα της ζήλιας του πατέρα της για την μητέρα της! Χθες η μητέρα της της Σπυριδούλα Φατούρου ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook με αυτή και την μονάκριβή κόρη της να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο […]